LA DEMEURE DES SENTEURS

Contactgegevens LA DEMEURE DES SENTEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA DEMEURE DES SENTEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA DEMEURE DES SENTEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Wavre 1526; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 675 51 69 (+32-02 675 51 69) 02 675 51 69 (+32-02 675 51 69)

Fax (fax): 071 46 26 19 (+32-071 46 26 19) 071 46 26 19 (+32-071 46 26 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA DEMEURE DES SENTEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA DEMEURE DES SENTEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA DEMEURE DES SENTEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA DEMEURE DES SENTEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA DEMEURE DES SENTEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA DEMEURE DES SENTEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA DEMEURE DES SENTEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA DEMEURE DES SENTEURS
Products information LA DEMEURE DES SENTEURS

BTW identificatienummer (tax): BE03249450683
Ondernemingsnummer: 8855499267
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 488,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Gifts - Retail

Product categorie (product category): Party goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA DEMEURE DES SENTEURS
(Get full report from official database of BE for LA DEMEURE DES SENTEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA DEMEURE DES SENTEURS
Addition kinds of activities for LA DEMEURE DES SENTEURS

2021. Creamery boter | Creamery butter
28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
34449900. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
55310103. Automotive onderdelen | Automotive parts
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij LA DEMEURE DES SENTEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA DEMEURE DES SENTEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA DEMEURE DES SENTEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA DEMEURE DES SENTEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van LA DEMEURE DES SENTEURS in sociale netwerken
Look for responds of LA DEMEURE DES SENTEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA DEMEURE DES SENTEURS. Laat een reactie achter voor LA DEMEURE DES SENTEURS. LA DEMEURE DES SENTEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA DEMEURE DES SENTEURS. Leave a respond for LA DEMEURE DES SENTEURS. LA DEMEURE DES SENTEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA DEMEURE DES SENTEURS op de google maps. Adres en contacten LA DEMEURE DES SENTEURS
Location of LA DEMEURE DES SENTEURS on the google maps. Address and contacts of LA DEMEURE DES SENTEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come LA DEMEURE DES SENTEURS LA DEMEURE DES SENTEURS: Provoost Davy | Toubeau B | PATRICK CASSIMON | SONNEVILLE NV | Vanmansart J-P

Other related companies as LA DEMEURE DES SENTEURS: Provoost Davy | Toubeau B | PATRICK CASSIMON | SONNEVILLE NV | Vanmansart J-P

LA DEMEURE DES SENTEURS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA DEMEURE DES SENTEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03249450683. Het bedrijf LA DEMEURE DES SENTEURS bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Wavre 1526; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 488,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Party goods. Lijst met producten zijn Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van LA DEMEURE DES SENTEURS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA DEMEURE DES SENTEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA DEMEURE DES SENTEURS, openstaande posities, locatie van LA DEMEURE DES SENTEURS op de kaart.

LA DEMEURE DES SENTEURS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA DEMEURE DES SENTEURS, company assigned to the tax number BE03249450683. The company LA DEMEURE DES SENTEURS is located at the address: Chauss茅e de Wavre 1526; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 488,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Party goods. List of products are Gifts - Retail.
The main activity of LA DEMEURE DES SENTEURS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA DEMEURE DES SENTEURS is not available. You also can look at reviews of LA DEMEURE DES SENTEURS, open positions, location of LA DEMEURE DES SENTEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA DEMEURE DES SENTEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA DEMEURE DES SENTEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA DEMEURE DES SENTEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA DEMEURE DES SENTEURS, employees, financial statistics.