AU PETIT FARCEUR SA

Contactgegevens AU PETIT FARCEUR SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU PETIT FARCEUR SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU PETIT FARCEUR SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Roi Albert 1; 5060; Sambreville (Tamines), België

Telefoon (phone): 071 77 31 93 (+32-071 77 31 93) 071 77 31 93 (+32-071 77 31 93)

Fax (fax): 071 77 31 93 (+32-071 77 31 93) 071 77 31 93 (+32-071 77 31 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU PETIT FARCEUR SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU PETIT FARCEUR SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU PETIT FARCEUR SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU PETIT FARCEUR SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU PETIT FARCEUR SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU PETIT FARCEUR SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU PETIT FARCEUR SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU PETIT FARCEUR SA
Products information AU PETIT FARCEUR SA

BTW identificatienummer (tax): BE03341461181
Ondernemingsnummer: 9500122070
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Costumes - Theatrical

Product categorie (product category): Party goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU PETIT FARCEUR SA
(Get full report from official database of BE for AU PETIT FARCEUR SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU PETIT FARCEUR SA
Addition kinds of activities for AU PETIT FARCEUR SA

342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
599918. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
22990200. Felts en viltproducten | Felts and felt products
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
38410406. Klemmen, chirurgisch | Forceps, surgical
55219900. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec

Werken bij AU PETIT FARCEUR SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU PETIT FARCEUR SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU PETIT FARCEUR SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU PETIT FARCEUR SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • Industrieel elektricien (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van AU PETIT FARCEUR SA in sociale netwerken
Look for responds of AU PETIT FARCEUR SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU PETIT FARCEUR SA. Laat een reactie achter voor AU PETIT FARCEUR SA. AU PETIT FARCEUR SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU PETIT FARCEUR SA. Leave a respond for AU PETIT FARCEUR SA. AU PETIT FARCEUR SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU PETIT FARCEUR SA op de google maps. Adres en contacten AU PETIT FARCEUR SA
Location of AU PETIT FARCEUR SA on the google maps. Address and contacts of AU PETIT FARCEUR SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AU PETIT FARCEUR SA AU PETIT FARCEUR SA: GROEP ARGENTA | KON. VANNESTE GENOOTSCH. | Milpak BVBA | DIDIER VAN NIELANDT | Amtoys and Gifts Bvba

Other related companies as AU PETIT FARCEUR SA: GROEP ARGENTA | KON. VANNESTE GENOOTSCH. | Milpak BVBA | DIDIER VAN NIELANDT | Amtoys and Gifts Bvba

AU PETIT FARCEUR SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU PETIT FARCEUR SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03341461181. Het bedrijf AU PETIT FARCEUR SA bevindt zich op het adres: Rue Roi Albert 1; 5060; Sambreville (Tamines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 133,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Party goods. Lijst met producten zijn Costumes - Theatrical.
De hoofdactiviteit van AU PETIT FARCEUR SA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU PETIT FARCEUR SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU PETIT FARCEUR SA, openstaande posities, locatie van AU PETIT FARCEUR SA op de kaart.

AU PETIT FARCEUR SA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU PETIT FARCEUR SA, company assigned to the tax number BE03341461181. The company AU PETIT FARCEUR SA is located at the address: Rue Roi Albert 1; 5060; Sambreville (Tamines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 133,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Party goods. List of products are Costumes - Theatrical.
The main activity of AU PETIT FARCEUR SA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AU PETIT FARCEUR SA is not available. You also can look at reviews of AU PETIT FARCEUR SA, open positions, location of AU PETIT FARCEUR SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU PETIT FARCEUR SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU PETIT FARCEUR SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU PETIT FARCEUR SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU PETIT FARCEUR SA, employees, financial statistics.