VAN HOOLST MARK

Contactgegevens VAN HOOLST MARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HOOLST MARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HOOLST MARK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Staatsbaan 77A; 3945; Ham (Kwaadmechelen), België

Telefoon (phone): 013 67 77 97; 0496 55 77 97; 014 31 18 57 (+32-013 67 77 97; 0496 55 77 97; 014 31 18 57) 013 67 77 97; 0496 55 77 97; 014 31 18 57 (+32-013 67 77 97; 0496 55 77 97; 014 31 18 57)

Fax (fax): 013 67 77 97; 0496 55 77 97 (+32-013 67 77 97; 0496 55 77 97) 013 67 77 97; 0496 55 77 97 (+32-013 67 77 97; 0496 55 77 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HOOLST MARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HOOLST MARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HOOLST MARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HOOLST MARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HOOLST MARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HOOLST MARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HOOLST MARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HOOLST MARK
Products information VAN HOOLST MARK

BTW identificatienummer (tax): BE08391876220
Ondernemingsnummer: 8560791015
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Ceilings; Carpenters

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HOOLST MARK
(Get full report from official database of BE for VAN HOOLST MARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HOOLST MARK
Addition kinds of activities for VAN HOOLST MARK

289399. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft
39939905. Letters voor tekens, metaal | Letters for signs, metal
47290104. Steamship ticket kantoren | Steamship ticket offices
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
76949901. Hermetica reparatie | Hermetics repair
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij VAN HOOLST MARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HOOLST MARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HOOLST MARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HOOLST MARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

Zoek naar antwoorden van VAN HOOLST MARK in sociale netwerken
Look for responds of VAN HOOLST MARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HOOLST MARK. Laat een reactie achter voor VAN HOOLST MARK. VAN HOOLST MARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HOOLST MARK. Leave a respond for VAN HOOLST MARK. VAN HOOLST MARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HOOLST MARK op de google maps. Adres en contacten VAN HOOLST MARK
Location of VAN HOOLST MARK on the google maps. Address and contacts of VAN HOOLST MARK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HOOLST MARK VAN HOOLST MARK: PRIVATE KAS BANK | VITRALUX | NORBERT VAN DEN BOSSCHE | LOXEAL | APOTEEK DE VOLKSMACHT

Other related companies as VAN HOOLST MARK: PRIVATE KAS BANK | VITRALUX | NORBERT VAN DEN BOSSCHE | LOXEAL | APOTEEK DE VOLKSMACHT

VAN HOOLST MARK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HOOLST MARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08391876220. Het bedrijf VAN HOOLST MARK bevindt zich op het adres: Staatsbaan 77A; 3945; Ham (Kwaadmechelen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Ceilings; Carpenters.
De hoofdactiviteit van VAN HOOLST MARK is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HOOLST MARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HOOLST MARK, openstaande posities, locatie van VAN HOOLST MARK op de kaart.

VAN HOOLST MARK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HOOLST MARK, company assigned to the tax number BE08391876220. The company VAN HOOLST MARK is located at the address: Staatsbaan 77A; 3945; Ham (Kwaadmechelen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parquets. List of products are Ceilings; Carpenters.
The main activity of VAN HOOLST MARK is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HOOLST MARK is not available. You also can look at reviews of VAN HOOLST MARK, open positions, location of VAN HOOLST MARK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HOOLST MARK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HOOLST MARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HOOLST MARK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HOOLST MARK, employees, financial statistics.