TUINCENTRUM DE VLOTTEN

Contactgegevens TUINCENTRUM DE VLOTTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINCENTRUM DE VLOTTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINCENTRUM DE VLOTTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 558A; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89762990 (+32-89762990) 89762990 (+32-89762990)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINCENTRUM DE VLOTTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINCENTRUM DE VLOTTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINCENTRUM DE VLOTTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINCENTRUM DE VLOTTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINCENTRUM DE VLOTTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINCENTRUM DE VLOTTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINCENTRUM DE VLOTTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINCENTRUM DE VLOTTEN
Products information TUINCENTRUM DE VLOTTEN

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in TUINCENTRUM DE VLOTTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINCENTRUM DE VLOTTEN
(Get full report from official database of BE for TUINCENTRUM DE VLOTTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINCENTRUM DE VLOTTEN
Addition kinds of activities for TUINCENTRUM DE VLOTTEN

5013. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
253101. Schoolmeubilair | School furniture
387300. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
50650301. Condensatoren, elektronisch | Capacitors, electronic
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing

Werken bij TUINCENTRUM DE VLOTTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINCENTRUM DE VLOTTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINCENTRUM DE VLOTTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINCENTRUM DE VLOTTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Bekister (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

Zoek naar antwoorden van TUINCENTRUM DE VLOTTEN in sociale netwerken
Look for responds of TUINCENTRUM DE VLOTTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINCENTRUM DE VLOTTEN. Laat een reactie achter voor TUINCENTRUM DE VLOTTEN. TUINCENTRUM DE VLOTTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINCENTRUM DE VLOTTEN. Leave a respond for TUINCENTRUM DE VLOTTEN. TUINCENTRUM DE VLOTTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINCENTRUM DE VLOTTEN op de google maps. Adres en contacten TUINCENTRUM DE VLOTTEN
Location of TUINCENTRUM DE VLOTTEN on the google maps. Address and contacts of TUINCENTRUM DE VLOTTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINCENTRUM DE VLOTTEN TUINCENTRUM DE VLOTTEN: PROFELCO-OVERPELT NV | Tracto Brugge NV | COIFFURE MARIE-CLAIR | WANDEL MEE BREUGHEL | AAVACA

Other related companies as TUINCENTRUM DE VLOTTEN: PROFELCO-OVERPELT NV | Tracto Brugge NV | COIFFURE MARIE-CLAIR | WANDEL MEE BREUGHEL | AAVACA

TUINCENTRUM DE VLOTTEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINCENTRUM DE VLOTTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf TUINCENTRUM DE VLOTTEN bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 558A; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in TUINCENTRUM DE VLOTTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUINCENTRUM DE VLOTTEN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINCENTRUM DE VLOTTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINCENTRUM DE VLOTTEN, openstaande posities, locatie van TUINCENTRUM DE VLOTTEN op de kaart.

TUINCENTRUM DE VLOTTEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUINCENTRUM DE VLOTTEN, company assigned to the tax number BE06071838378. The company TUINCENTRUM DE VLOTTEN is located at the address: RIJKSWEG 558A; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Tuinbenodigdheden. Products created in TUINCENTRUM DE VLOTTEN were not found.
The main activity of TUINCENTRUM DE VLOTTEN is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINCENTRUM DE VLOTTEN is not available. You also can look at reviews of TUINCENTRUM DE VLOTTEN, open positions, location of TUINCENTRUM DE VLOTTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINCENTRUM DE VLOTTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINCENTRUM DE VLOTTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINCENTRUM DE VLOTTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINCENTRUM DE VLOTTEN, employees, financial statistics.