Dewandre SA

Contactgegevens Dewandre SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dewandre SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dewandre SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Pipiers 39; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e), België

Telefoon (phone): 04 344 26 37 (+32-04 344 26 37) 04 344 26 37 (+32-04 344 26 37)

Fax (fax): +32 (19) 942-20-45 +32 (19) 942-20-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dewandre SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dewandre SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dewandre SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dewandre SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dewandre SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dewandre SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dewandre SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dewandre SA
Products information Dewandre SA

BTW identificatienummer (tax): BE05700775146
Ondernemingsnummer: 2118957519
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Dewandre SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dewandre SA
(Get full report from official database of BE for Dewandre SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dewandre SA
Addition kinds of activities for Dewandre SA

328102. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
369502. Magnetische tape | Magnetic tape
23920301. Bedspreads en bed sets: gemaakt van aangekochte materialen | Bedspreads and bed sets: made from purchased materials
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
42260100. Vloeistofopslag | Liquid storage
72180103. Wisselen handdoek levering | Wiping towel supply
80930302. Geboortecontrole kliniek | Birth control clinic

Werken bij Dewandre SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dewandre SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dewandre SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dewandre SA. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

Zoek naar antwoorden van Dewandre SA in sociale netwerken
Look for responds of Dewandre SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dewandre SA. Laat een reactie achter voor Dewandre SA. Dewandre SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dewandre SA. Leave a respond for Dewandre SA. Dewandre SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dewandre SA op de google maps. Adres en contacten Dewandre SA
Location of Dewandre SA on the google maps. Address and contacts of Dewandre SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dewandre SA Dewandre SA: Coma | A.A.A.A.PARTY SERVICE | Marnebel Carrières SA | COIFFURE CHRISTINE | 2- GETHER SOFTWARE

Other related companies as Dewandre SA: Coma | A.A.A.A.PARTY SERVICE | Marnebel Carrières SA | COIFFURE CHRISTINE | 2- GETHER SOFTWARE

Dewandre SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dewandre SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05700775146. Het bedrijf Dewandre SA bevindt zich op het adres: Rue des Pipiers 39; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Parquets. Producten gemaakt in Dewandre SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dewandre SA is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dewandre SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dewandre SA, openstaande posities, locatie van Dewandre SA op de kaart.

Dewandre SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dewandre SA, company assigned to the tax number BE05700775146. The company Dewandre SA is located at the address: Rue des Pipiers 39; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Parquets. Products created in Dewandre SA were not found.
The main activity of Dewandre SA is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dewandre SA is not available. You also can look at reviews of Dewandre SA, open positions, location of Dewandre SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dewandre SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dewandre SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dewandre SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dewandre SA, employees, financial statistics.