DELVAUX & Co

Contactgegevens DELVAUX & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELVAUX & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELVAUX & Co

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Schlogel 39-41; 5590; Ciney, België

Telefoon (phone): 083 21 18 48; 083 21 25 27 (+32-083 21 18 48; 083 21 25 27) 083 21 18 48; 083 21 25 27 (+32-083 21 18 48; 083 21 25 27)

Fax (fax): 083 21 12 43 (+32-083 21 12 43) 083 21 12 43 (+32-083 21 12 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELVAUX & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELVAUX & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELVAUX & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELVAUX & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELVAUX & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELVAUX & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELVAUX & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELVAUX & Co
Products information DELVAUX & Co

BTW identificatienummer (tax): BE09139770507
Ondernemingsnummer: 5418426513
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 151,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Doors; Timber; Roofing - Materials; Plates - Miscellaneous

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELVAUX & Co
(Get full report from official database of BE for DELVAUX & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELVAUX & Co
Addition kinds of activities for DELVAUX & Co

729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
10440000. Zilveren ertsen | Silver ores
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
38290206. Geofysische of meteorologische elektronische apparatuur | Geophysical or meteorological electronic equipment
39520100. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
59129901. Drug winkels | Drug stores
76410202. Meubelen herfinancieren | Furniture refinishing

Werken bij DELVAUX & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELVAUX & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELVAUX & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELVAUX & Co. Looking for open vacancies in other companies

 • Sorteerder planten (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

 • Operator CNC (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

 • Poetshulp dienstencheques M/V 30u (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Torhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij nog op zoek naar een job als poetshulp en beschikbaar om 30u of meer te werken per week? Dan hebben wij de ideale job voor u. Je zal tewerktgesteld worden bij verschillende families. Mooie vaste uren die u zelf wat kan kiezen en eventueel aanvullen met extra uren.

 • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Verpakker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

 • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

 • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

 • Allround technicus (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

 • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

 • Zaalmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Restaurant Jour de fête

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van DELVAUX & Co in sociale netwerken
Look for responds of DELVAUX & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELVAUX & Co. Laat een reactie achter voor DELVAUX & Co. DELVAUX & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELVAUX & Co. Leave a respond for DELVAUX & Co. DELVAUX & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELVAUX & Co op de google maps. Adres en contacten DELVAUX & Co
Location of DELVAUX & Co on the google maps. Address and contacts of DELVAUX & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come DELVAUX & Co DELVAUX & Co: FLLA BUTTE AUX BOIS NV | MEURICE S. | POINT | Viviane | J. M. A.

Other related companies as DELVAUX & Co: FLLA BUTTE AUX BOIS NV | MEURICE S. | POINT | Viviane | J. M. A.

DELVAUX & Co is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELVAUX & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09139770507. Het bedrijf DELVAUX & Co bevindt zich op het adres: Avenue Schlogel 39-41; 5590; Ciney. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 151,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Doors; Timber; Roofing - Materials; Plates - Miscellaneous.
De hoofdactiviteit van DELVAUX & Co is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELVAUX & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELVAUX & Co, openstaande posities, locatie van DELVAUX & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DELVAUX & Co is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELVAUX & Co, company assigned to the tax number BE09139770507. The company DELVAUX & Co is located at the address: Avenue Schlogel 39-41; 5590; Ciney. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 151,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parquets. List of products are Doors; Timber; Roofing - Materials; Plates - Miscellaneous.
The main activity of DELVAUX & Co is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DELVAUX & Co is not available. You also can look at reviews of DELVAUX & Co, open positions, location of DELVAUX & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELVAUX & Co, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELVAUX & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELVAUX & Co, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELVAUX & Co, employees, financial statistics.