Boerjan E

Contactgegevens Boerjan E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boerjan E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boerjan E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vissersstraat 135; 8340; Damme (Moerkerke), België

Telefoon (phone): 050 50 01 35 (+32-050 50 01 35) 050 50 01 35 (+32-050 50 01 35)

Fax (fax): +32 (50) 597-57-87 +32 (50) 597-57-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boerjan E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boerjan E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boerjan E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boerjan E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boerjan E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boerjan E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boerjan E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boerjan E
Products information Boerjan E

BTW identificatienummer (tax): BE06457458496
Ondernemingsnummer: 6614288330
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Carpenters

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boerjan E
(Get full report from official database of BE for Boerjan E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boerjan E
Addition kinds of activities for Boerjan E

5192. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
514399. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
26530202. Display items, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, solid fiber: made from purchased materials
28190106. Jodium, elementair | Iodine, elemental
32920202. Dakbedekking, asbest voelde rol | Roofing, asbestos felt roll
34790204. Coating van metalen en gevormde producten | Coating of metals and formed products
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
38410205. cystoscopen | Cystoscopes
92240402. Brandbescherming, staatsregering | Fire protection, state government

Werken bij Boerjan E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boerjan E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boerjan E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boerjan E. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

Zoek naar antwoorden van Boerjan E in sociale netwerken
Look for responds of Boerjan E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boerjan E. Laat een reactie achter voor Boerjan E. Boerjan E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boerjan E. Leave a respond for Boerjan E. Boerjan E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boerjan E op de google maps. Adres en contacten Boerjan E
Location of Boerjan E on the google maps. Address and contacts of Boerjan E

Andere gerelateerde bedrijven als come Boerjan E Boerjan E: FORTIS | BOUCHERIE LIENARD | KBC HABEX | PITTON | MARC LEMKENS

Other related companies as Boerjan E: FORTIS | BOUCHERIE LIENARD | KBC HABEX | PITTON | MARC LEMKENS

Boerjan E is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boerjan E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06457458496. Het bedrijf Boerjan E bevindt zich op het adres: Vissersstraat 135; 8340; Damme (Moerkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Carpenters.
De hoofdactiviteit van Boerjan E is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boerjan E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boerjan E, openstaande posities, locatie van Boerjan E op de kaart.

Boerjan E is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boerjan E, company assigned to the tax number BE06457458496. The company Boerjan E is located at the address: Vissersstraat 135; 8340; Damme (Moerkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parquets. List of products are Carpenters.
The main activity of Boerjan E is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Boerjan E is not available. You also can look at reviews of Boerjan E, open positions, location of Boerjan E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boerjan E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boerjan E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boerjan E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boerjan E, employees, financial statistics.