VERBRAECKEN JOZEF

Contactgegevens VERBRAECKEN JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBRAECKEN JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBRAECKEN JOZEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Borrewaterstraat 115; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 646 96 23 (+32-03 646 96 23) 03 646 96 23 (+32-03 646 96 23)

Fax (fax): 03 644 71 95 (+32-03 644 71 95) 03 644 71 95 (+32-03 644 71 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBRAECKEN JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBRAECKEN JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBRAECKEN JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBRAECKEN JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBRAECKEN JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBRAECKEN JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBRAECKEN JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBRAECKEN JOZEF
Products information VERBRAECKEN JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE05426940917
Ondernemingsnummer: 6594512939
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VERBRAECKEN JOZEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBRAECKEN JOZEF
(Get full report from official database of BE for VERBRAECKEN JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBRAECKEN JOZEF
Addition kinds of activities for VERBRAECKEN JOZEF

327499. Kalk, nec | Lime, nec
26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
28920206. Emulsies (explosief) | Emulsions (explosive)
34460602. Messingwerk, sierwerk: structureel | Brasswork, ornamental: structural
50720201. Bestek | Cutlery
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber

Werken bij VERBRAECKEN JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBRAECKEN JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBRAECKEN JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBRAECKEN JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Administratief sterke dossierbeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als dossierbeheer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verzorgt ondersteunende administratieve taken - Je behandelt financiële verrichtingen en transacties

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van VERBRAECKEN JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of VERBRAECKEN JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBRAECKEN JOZEF. Laat een reactie achter voor VERBRAECKEN JOZEF. VERBRAECKEN JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBRAECKEN JOZEF. Leave a respond for VERBRAECKEN JOZEF. VERBRAECKEN JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBRAECKEN JOZEF op de google maps. Adres en contacten VERBRAECKEN JOZEF
Location of VERBRAECKEN JOZEF on the google maps. Address and contacts of VERBRAECKEN JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBRAECKEN JOZEF VERBRAECKEN JOZEF: CHANTAL BAUDEN | HARCO INTERNATIONAL | HERMES SMASH | BARTHELS MARC NV | THOMAS VANDAMME

Other related companies as VERBRAECKEN JOZEF: CHANTAL BAUDEN | HARCO INTERNATIONAL | HERMES SMASH | BARTHELS MARC NV | THOMAS VANDAMME

VERBRAECKEN JOZEF is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBRAECKEN JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05426940917. Het bedrijf VERBRAECKEN JOZEF bevindt zich op het adres: Borrewaterstraat 115; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN. Producten gemaakt in VERBRAECKEN JOZEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERBRAECKEN JOZEF is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBRAECKEN JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBRAECKEN JOZEF, openstaande posities, locatie van VERBRAECKEN JOZEF op de kaart.

VERBRAECKEN JOZEF is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBRAECKEN JOZEF, company assigned to the tax number BE05426940917. The company VERBRAECKEN JOZEF is located at the address: Borrewaterstraat 115; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN. Products created in VERBRAECKEN JOZEF were not found.
The main activity of VERBRAECKEN JOZEF is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBRAECKEN JOZEF is not available. You also can look at reviews of VERBRAECKEN JOZEF, open positions, location of VERBRAECKEN JOZEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBRAECKEN JOZEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBRAECKEN JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBRAECKEN JOZEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBRAECKEN JOZEF, employees, financial statistics.