VAN STEENKISTE MARC

Contactgegevens VAN STEENKISTE MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN STEENKISTE MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN STEENKISTE MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHURCHILLAAN 27; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56602630 (+32-56602630) 56602630 (+32-56602630)

Fax (fax): +32 (86) 650-11-42 +32 (86) 650-11-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN STEENKISTE MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN STEENKISTE MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN STEENKISTE MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN STEENKISTE MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN STEENKISTE MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN STEENKISTE MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN STEENKISTE MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN STEENKISTE MARC
Products information VAN STEENKISTE MARC

BTW identificatienummer (tax): BE08090026855
Ondernemingsnummer: 7816192626
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VAN STEENKISTE MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN STEENKISTE MARC
(Get full report from official database of BE for VAN STEENKISTE MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN STEENKISTE MARC
Addition kinds of activities for VAN STEENKISTE MARC

354503. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
384299. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear
59479901. Wenskaarten | Greeting cards
60999901. Controleer inbetalingsbureaus | Check cashing agencies

Werken bij VAN STEENKISTE MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN STEENKISTE MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN STEENKISTE MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN STEENKISTE MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van VAN STEENKISTE MARC in sociale netwerken
Look for responds of VAN STEENKISTE MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN STEENKISTE MARC. Laat een reactie achter voor VAN STEENKISTE MARC. VAN STEENKISTE MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN STEENKISTE MARC. Leave a respond for VAN STEENKISTE MARC. VAN STEENKISTE MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN STEENKISTE MARC op de google maps. Adres en contacten VAN STEENKISTE MARC
Location of VAN STEENKISTE MARC on the google maps. Address and contacts of VAN STEENKISTE MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN STEENKISTE MARC VAN STEENKISTE MARC: V.C. XHOFFRAIX | Debaere NV | Copardis SA | ALBERT VAN DER AUWERMEULEN | VERSCHUERE JACQUES

Other related companies as VAN STEENKISTE MARC: V.C. XHOFFRAIX | Debaere NV | Copardis SA | ALBERT VAN DER AUWERMEULEN | VERSCHUERE JACQUES

VAN STEENKISTE MARC is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN STEENKISTE MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08090026855. Het bedrijf VAN STEENKISTE MARC bevindt zich op het adres: CHURCHILLAAN 27; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in VAN STEENKISTE MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN STEENKISTE MARC is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN STEENKISTE MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN STEENKISTE MARC, openstaande posities, locatie van VAN STEENKISTE MARC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN STEENKISTE MARC is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN STEENKISTE MARC, company assigned to the tax number BE08090026855. The company VAN STEENKISTE MARC is located at the address: CHURCHILLAAN 27; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten; Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Tuinbenodigdheden. Products created in VAN STEENKISTE MARC were not found.
The main activity of VAN STEENKISTE MARC is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN STEENKISTE MARC is not available. You also can look at reviews of VAN STEENKISTE MARC, open positions, location of VAN STEENKISTE MARC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN STEENKISTE MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN STEENKISTE MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN STEENKISTE MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN STEENKISTE MARC, employees, financial statistics.