Ronnie BVBA

Contactgegevens Ronnie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ronnie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ronnie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lieve Vrouwstraat 52; 3600; Genk (Waterschei), België

Telefoon (phone): 089 38 49 41 (+32-089 38 49 41) 089 38 49 41 (+32-089 38 49 41)

Fax (fax): 089 38 49 41 (+32-089 38 49 41) 089 38 49 41 (+32-089 38 49 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ronnie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ronnie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ronnie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ronnie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ronnie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ronnie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ronnie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ronnie BVBA
Products information Ronnie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07563232421
Ondernemingsnummer: 5656829833
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 844,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Drain pipes (Unblocking); Chair-cleaning; Sanitation service; Janitor service; Repair services

Product categorie (product category): PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ronnie BVBA
(Get full report from official database of BE for Ronnie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ronnie BVBA
Addition kinds of activities for Ronnie BVBA

078101. Tuinbouw diensten | Horticulture services
278202. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
07820100. Tuin diensten | Garden services
20350211. Groenten, gepekeld | Vegetables, pickled
24119906. Wheelstock, gekapt | Wheelstock, hewn
32649900. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
33249902. Commerciële investeringen gietstukken, ferro | Commercial investment castings, ferrous
38260114. spectrometers | Spectrometers
76310201. Diamond setter | Diamond setter
84220202. Botanische tuin | Botanical garden

Werken bij Ronnie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ronnie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ronnie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ronnie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

Zoek naar antwoorden van Ronnie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ronnie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ronnie BVBA. Laat een reactie achter voor Ronnie BVBA. Ronnie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ronnie BVBA. Leave a respond for Ronnie BVBA. Ronnie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ronnie BVBA op de google maps. Adres en contacten Ronnie BVBA
Location of Ronnie BVBA on the google maps. Address and contacts of Ronnie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ronnie BVBA Ronnie BVBA: KABA BELGIUM NV | LIBRAIRIE DE LA REINE | VERSTUYFT-LANSSENS | PATRICE PIROTTE | PARCS ? CONTENEURS SAINT-JOSSE

Other related companies as Ronnie BVBA: KABA BELGIUM NV | LIBRAIRIE DE LA REINE | VERSTUYFT-LANSSENS | PATRICE PIROTTE | PARCS ? CONTENEURS SAINT-JOSSE

Ronnie BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ronnie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07563232421. Het bedrijf Ronnie BVBA bevindt zich op het adres: Lieve Vrouwstraat 52; 3600; Genk (Waterschei). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 844,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Chair-cleaning; Sanitation service; Janitor service; Repair services.
De hoofdactiviteit van Ronnie BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ronnie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ronnie BVBA, openstaande posities, locatie van Ronnie BVBA op de kaart.

Ronnie BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ronnie BVBA, company assigned to the tax number BE07563232421. The company Ronnie BVBA is located at the address: Lieve Vrouwstraat 52; 3600; Genk (Waterschei). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 844,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN. List of products are Drain pipes (Unblocking); Chair-cleaning; Sanitation service; Janitor service; Repair services.
The main activity of Ronnie BVBA is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ronnie BVBA is not available. You also can look at reviews of Ronnie BVBA, open positions, location of Ronnie BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ronnie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ronnie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ronnie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ronnie BVBA, employees, financial statistics.