Huurland

Contactgegevens Huurland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huurland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huurland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blankenbergse Steenweg 6; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 22 05; 0800 245 45 (+32-050 31 22 05; 0800 245 45) 050 31 22 05; 0800 245 45 (+32-050 31 22 05; 0800 245 45)

Fax (fax): 050 31 34 88 (+32-050 31 34 88) 050 31 34 88 (+32-050 31 34 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huurland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huurland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huurland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huurland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huurland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huurland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huurland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huurland
Products information Huurland

BTW identificatienummer (tax): BE06568695068
Ondernemingsnummer: 4841369628
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 372,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Diamond tools; Electric generators; Scaffolding; Party supplies - Rental; Heating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use); Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines, apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Maintenance & cleaning equipment (Industrial)

Product categorie (product category): PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huurland
(Get full report from official database of BE for Huurland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huurland
Addition kinds of activities for Huurland

20910311. Vis, gedroogd | Fish, dried
25140502. Kasten, radio en televisie: metaal | Cabinets, radio and television: metal
30691200. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
35420101. Buigmachines | Bending machines
36250201. Armatuur relais | Armature relays
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
38260702. Thermische analyse instrumenten, laboratorium type | Thermal analysis instruments, laboratory type
79990503. Motor verhuur | Motorcycle rental
80599901. Convalescent huis | Convalescent home

Werken bij Huurland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huurland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huurland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huurland. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

Zoek naar antwoorden van Huurland in sociale netwerken
Look for responds of Huurland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huurland. Laat een reactie achter voor Huurland. Huurland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huurland. Leave a respond for Huurland. Huurland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huurland op de google maps. Adres en contacten Huurland
Location of Huurland on the google maps. Address and contacts of Huurland

Andere gerelateerde bedrijven als come Huurland Huurland: Joye Bureauinrichting NV | COETSIER E. & ENF. | ELPO-CUISINEX | CONSTANT PELSMAKERS | BURNAY, LAURENT

Other related companies as Huurland: Joye Bureauinrichting NV | COETSIER E. & ENF. | ELPO-CUISINEX | CONSTANT PELSMAKERS | BURNAY, LAURENT

Huurland is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huurland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06568695068. Het bedrijf Huurland bevindt zich op het adres: Blankenbergse Steenweg 6; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 372,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Diamond tools; Electric generators; Scaffolding; Party supplies - Rental; Heating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use); Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines, apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Maintenance & cleaning equipment (Industrial).
De hoofdactiviteit van Huurland is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huurland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huurland, openstaande posities, locatie van Huurland op de kaart.

Huurland is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huurland, company assigned to the tax number BE06568695068. The company Huurland is located at the address: Blankenbergse Steenweg 6; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 372,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is PARQUETS - REPAIR AND MAINTEN. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Cleaning - Industrial; Work platforms; Diamond tools; Electric generators; Scaffolding; Party supplies - Rental; Heating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use); Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines, apparatus & tools (Private use); Hot air generators; Maintenance & cleaning equipment (Industrial).
The main activity of Huurland is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Huurland is not available. You also can look at reviews of Huurland, open positions, location of Huurland on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huurland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huurland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huurland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huurland, employees, financial statistics.