Swinnen Grondwerken

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Swinnen Grondwerken
Private companiesTransportation Services • Swinnen Grondwerken

Contactgegevens Swinnen Grondwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Swinnen Grondwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Swinnen Grondwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark 1066; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 52 10 17; 0475 48 87 99 (+32-011 52 10 17; 0475 48 87 99) 011 52 10 17; 0475 48 87 99 (+32-011 52 10 17; 0475 48 87 99)

Fax (fax): 011 52 60 54 (+32-011 52 60 54) 011 52 60 54 (+32-011 52 60 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Swinnen Grondwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Swinnen Grondwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Swinnen Grondwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Swinnen Grondwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Swinnen Grondwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Swinnen Grondwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Swinnen Grondwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Swinnen Grondwerken
Products information Swinnen Grondwerken

BTW identificatienummer (tax): BE08756072998
Ondernemingsnummer: 4422790527
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Contractors - Groundwork; Formwork & shuttering

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Swinnen Grondwerken
(Get full report from official database of BE for Swinnen Grondwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Swinnen Grondwerken
Addition kinds of activities for Swinnen Grondwerken

075104. Reproductie van veeteelt | Livestock reproduction services
22849900. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
38279917. polarisatoren | Polarizers
50630505. Deurklokken, elektrisch | Door chimes, electric
63999900. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec

Werken bij Swinnen Grondwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Swinnen Grondwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Swinnen Grondwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Swinnen Grondwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Swinnen Grondwerken in sociale netwerken
Look for responds of Swinnen Grondwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Swinnen Grondwerken. Laat een reactie achter voor Swinnen Grondwerken. Swinnen Grondwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Swinnen Grondwerken. Leave a respond for Swinnen Grondwerken. Swinnen Grondwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Swinnen Grondwerken op de google maps. Adres en contacten Swinnen Grondwerken
Location of Swinnen Grondwerken on the google maps. Address and contacts of Swinnen Grondwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Swinnen Grondwerken Swinnen Grondwerken: W.C. ROZEVELDVRIENDEN | Steve's Skate Shop | A.C. CONSTRUCT | Raedschelders Auto-Service NV | BRUWAERT PAT

Other related companies as Swinnen Grondwerken: W.C. ROZEVELDVRIENDEN | Steve's Skate Shop | A.C. CONSTRUCT | Raedschelders Auto-Service NV | BRUWAERT PAT

Swinnen Grondwerken is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Swinnen Grondwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08756072998. Het bedrijf Swinnen Grondwerken bevindt zich op het adres: Europark 1066; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Formwork & shuttering.
De hoofdactiviteit van Swinnen Grondwerken is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Swinnen Grondwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Swinnen Grondwerken, openstaande posities, locatie van Swinnen Grondwerken op de kaart.

Swinnen Grondwerken is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Swinnen Grondwerken, company assigned to the tax number BE08756072998. The company Swinnen Grondwerken is located at the address: Europark 1066; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Groundwork; Formwork & shuttering.
The main activity of Swinnen Grondwerken is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Swinnen Grondwerken is not available. You also can look at reviews of Swinnen Grondwerken, open positions, location of Swinnen Grondwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Swinnen Grondwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Swinnen Grondwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Swinnen Grondwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Swinnen Grondwerken, employees, financial statistics.