FA. VANACKER-BEKAERT

Contactgegevens FA. VANACKER-BEKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VANACKER-BEKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VANACKER-BEKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 271; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51487229 (+32-51487229) 51487229 (+32-51487229)

Fax (fax): +32 (10) 975-33-67 +32 (10) 975-33-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VANACKER-BEKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VANACKER-BEKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VANACKER-BEKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VANACKER-BEKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VANACKER-BEKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VANACKER-BEKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VANACKER-BEKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VANACKER-BEKAERT
Products information FA. VANACKER-BEKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03343109130
Ondernemingsnummer: 9807189941
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FA. VANACKER-BEKAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VANACKER-BEKAERT
(Get full report from official database of BE for FA. VANACKER-BEKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VANACKER-BEKAERT
Addition kinds of activities for FA. VANACKER-BEKAERT

357799. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
651202. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment
38229900. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
38610107. Lantaarnplaatjes, gevoelig | Lantern slide plates, sensitized
50330000. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
58120308. Fastfood restaurant, onafhankelijk | Fast-food restaurant, independent

Werken bij FA. VANACKER-BEKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VANACKER-BEKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VANACKER-BEKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VANACKER-BEKAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

Zoek naar antwoorden van FA. VANACKER-BEKAERT in sociale netwerken
Look for responds of FA. VANACKER-BEKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VANACKER-BEKAERT. Laat een reactie achter voor FA. VANACKER-BEKAERT. FA. VANACKER-BEKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VANACKER-BEKAERT. Leave a respond for FA. VANACKER-BEKAERT. FA. VANACKER-BEKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VANACKER-BEKAERT op de google maps. Adres en contacten FA. VANACKER-BEKAERT
Location of FA. VANACKER-BEKAERT on the google maps. Address and contacts of FA. VANACKER-BEKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VANACKER-BEKAERT FA. VANACKER-BEKAERT: Bowaco NV | Centre Dentaire Hutois | GUIDO JANSSENS | B. LAGAE | K. VANHOONACKER

Other related companies as FA. VANACKER-BEKAERT: Bowaco NV | Centre Dentaire Hutois | GUIDO JANSSENS | B. LAGAE | K. VANHOONACKER

FA. VANACKER-BEKAERT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VANACKER-BEKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03343109130. Het bedrijf FA. VANACKER-BEKAERT bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 271; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 899,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten; Groententeelt. Producten gemaakt in FA. VANACKER-BEKAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VANACKER-BEKAERT is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VANACKER-BEKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VANACKER-BEKAERT, openstaande posities, locatie van FA. VANACKER-BEKAERT op de kaart.

FA. VANACKER-BEKAERT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VANACKER-BEKAERT, company assigned to the tax number BE03343109130. The company FA. VANACKER-BEKAERT is located at the address: BRUGGESTRAAT 271; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 899,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten; Groententeelt. Products created in FA. VANACKER-BEKAERT were not found.
The main activity of FA. VANACKER-BEKAERT is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VANACKER-BEKAERT is not available. You also can look at reviews of FA. VANACKER-BEKAERT, open positions, location of FA. VANACKER-BEKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VANACKER-BEKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VANACKER-BEKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VANACKER-BEKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VANACKER-BEKAERT, employees, financial statistics.