LANSSENS BERNARD

Contactgegevens LANSSENS BERNARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANSSENS BERNARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANSSENS BERNARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 14; 8480; Ichtegem (Eernegem), België

Telefoon (phone): 051 58 97 88 (+32-051 58 97 88) 051 58 97 88 (+32-051 58 97 88)

Fax (fax): +32 (63) 391-89-63 +32 (63) 391-89-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANSSENS BERNARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANSSENS BERNARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANSSENS BERNARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANSSENS BERNARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANSSENS BERNARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANSSENS BERNARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANSSENS BERNARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANSSENS BERNARD
Products information LANSSENS BERNARD

BTW identificatienummer (tax): BE08979095458
Ondernemingsnummer: 6979309082
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LANSSENS BERNARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANSSENS BERNARD
(Get full report from official database of BE for LANSSENS BERNARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANSSENS BERNARD
Addition kinds of activities for LANSSENS BERNARD

3724. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
20449906. Hoofd rijst | Head rice
38279920. Reflectoren, zoeklicht | Reflectors, searchlight
39499912. Schaatsen en delen, roller | Skates and parts, roller
50430303. Projectieapparatuur, film en dia | Projection apparatus, motion picture and slide
51599910. Maïskalken | Corn husks
80420102. Geriatrische specialist optometrist | Geriatric specialist optometrist

Werken bij LANSSENS BERNARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANSSENS BERNARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANSSENS BERNARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANSSENS BERNARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van LANSSENS BERNARD in sociale netwerken
Look for responds of LANSSENS BERNARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANSSENS BERNARD. Laat een reactie achter voor LANSSENS BERNARD. LANSSENS BERNARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANSSENS BERNARD. Leave a respond for LANSSENS BERNARD. LANSSENS BERNARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANSSENS BERNARD op de google maps. Adres en contacten LANSSENS BERNARD
Location of LANSSENS BERNARD on the google maps. Address and contacts of LANSSENS BERNARD

Andere gerelateerde bedrijven als come LANSSENS BERNARD LANSSENS BERNARD: SUPERMARKT | CTG Belgium NV | CASA | HARMONIE DE VOLKSGALM | De Nil Luc

Other related companies as LANSSENS BERNARD: SUPERMARKT | CTG Belgium NV | CASA | HARMONIE DE VOLKSGALM | De Nil Luc

LANSSENS BERNARD is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANSSENS BERNARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08979095458. Het bedrijf LANSSENS BERNARD bevindt zich op het adres: Molenstraat 14; 8480; Ichtegem (Eernegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Producten gemaakt in LANSSENS BERNARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANSSENS BERNARD is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANSSENS BERNARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANSSENS BERNARD, openstaande posities, locatie van LANSSENS BERNARD op de kaart.

LANSSENS BERNARD is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANSSENS BERNARD, company assigned to the tax number BE08979095458. The company LANSSENS BERNARD is located at the address: Molenstraat 14; 8480; Ichtegem (Eernegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parking-places Laying-out. Products created in LANSSENS BERNARD were not found.
The main activity of LANSSENS BERNARD is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LANSSENS BERNARD is not available. You also can look at reviews of LANSSENS BERNARD, open positions, location of LANSSENS BERNARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANSSENS BERNARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANSSENS BERNARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANSSENS BERNARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANSSENS BERNARD, employees, financial statistics.