HUIS EEUWIGE LENTE

Contactgegevens HUIS EEUWIGE LENTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS EEUWIGE LENTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS EEUWIGE LENTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MARGRIETSTRAAT 48; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92233393 (+32-92233393) 92233393 (+32-92233393)

Fax (fax): +32 (61) 271-81-14 +32 (61) 271-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS EEUWIGE LENTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS EEUWIGE LENTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS EEUWIGE LENTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS EEUWIGE LENTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS EEUWIGE LENTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS EEUWIGE LENTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS EEUWIGE LENTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS EEUWIGE LENTE
Products information HUIS EEUWIGE LENTE

BTW identificatienummer (tax): BE03767181396
Ondernemingsnummer: 4825988769
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HUIS EEUWIGE LENTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS EEUWIGE LENTE
(Get full report from official database of BE for HUIS EEUWIGE LENTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS EEUWIGE LENTE
Addition kinds of activities for HUIS EEUWIGE LENTE

251403. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
346901. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
394906. Watersportartikelen | Water sports equipment
449200. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
20320212. Tamales: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tamales: packaged in cans, jars, etc.
20539909. Sponsartikelen, bakkerij: bevroren | Sponge goods, bakery: frozen
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts
50640303. Ventilators, huishouden: elektrisch | Fans, household: electric
59610101. Kaas, postorder | Cheese, mail order
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec

Werken bij HUIS EEUWIGE LENTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS EEUWIGE LENTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS EEUWIGE LENTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS EEUWIGE LENTE. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Poetshulp regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van HUIS EEUWIGE LENTE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS EEUWIGE LENTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS EEUWIGE LENTE. Laat een reactie achter voor HUIS EEUWIGE LENTE. HUIS EEUWIGE LENTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS EEUWIGE LENTE. Leave a respond for HUIS EEUWIGE LENTE. HUIS EEUWIGE LENTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS EEUWIGE LENTE op de google maps. Adres en contacten HUIS EEUWIGE LENTE
Location of HUIS EEUWIGE LENTE on the google maps. Address and contacts of HUIS EEUWIGE LENTE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS EEUWIGE LENTE HUIS EEUWIGE LENTE: Entreprise de Construction Brems | Lievens C | JOHAN ROOSELEERS | GARAGE BOUVRY | Vetiphar SPRL

Other related companies as HUIS EEUWIGE LENTE: Entreprise de Construction Brems | Lievens C | JOHAN ROOSELEERS | GARAGE BOUVRY | Vetiphar SPRL

HUIS EEUWIGE LENTE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS EEUWIGE LENTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03767181396. Het bedrijf HUIS EEUWIGE LENTE bevindt zich op het adres: SINT-MARGRIETSTRAAT 48; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 689,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten; GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in HUIS EEUWIGE LENTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS EEUWIGE LENTE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS EEUWIGE LENTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS EEUWIGE LENTE, openstaande posities, locatie van HUIS EEUWIGE LENTE op de kaart.

HUIS EEUWIGE LENTE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS EEUWIGE LENTE, company assigned to the tax number BE03767181396. The company HUIS EEUWIGE LENTE is located at the address: SINT-MARGRIETSTRAAT 48; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 689,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten; GROENTEN AND FRUIT. Products created in HUIS EEUWIGE LENTE were not found.
The main activity of HUIS EEUWIGE LENTE is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS EEUWIGE LENTE is not available. You also can look at reviews of HUIS EEUWIGE LENTE, open positions, location of HUIS EEUWIGE LENTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS EEUWIGE LENTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS EEUWIGE LENTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS EEUWIGE LENTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS EEUWIGE LENTE, employees, financial statistics.