Herolds Groendesign

Contactgegevens Herolds Groendesign: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herolds Groendesign: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herolds Groendesign

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijsselstraat 63; 3583; Beringen (Paal), België

Telefoon (phone): 011 42 17 63; 0475 44 01 57 (+32-011 42 17 63; 0475 44 01 57) 011 42 17 63; 0475 44 01 57 (+32-011 42 17 63; 0475 44 01 57)

Fax (fax): 011 42 09 22 (+32-011 42 09 22) 011 42 09 22 (+32-011 42 09 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herolds Groendesign: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herolds Groendesign"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herolds Groendesign"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herolds Groendesign, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herolds Groendesign. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herolds Groendesign, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herolds Groendesign. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herolds Groendesign
Products information Herolds Groendesign

BTW identificatienummer (tax): BE09459472656
Ondernemingsnummer: 1989593505
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Gardening & garden maintenance; Fences

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herolds Groendesign
(Get full report from official database of BE for Herolds Groendesign)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herolds Groendesign
Addition kinds of activities for Herolds Groendesign

0181. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
30890202. Kombekleding, kunststof | Bowl covers, plastics
39910303. Haarpotloden (kunstenaarsborstels) | Hair pencils (artists' brushes)
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type
50870103. Stoelen, hydraulisch | Chairs, hydraulic
65120101. Bankgebouw operatie | Bank building operation

Werken bij Herolds Groendesign: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herolds Groendesign: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herolds Groendesign. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herolds Groendesign. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Productiearbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Huishoudhulp/Poetshulp Borgloon (met dienstencheques) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van Herolds Groendesign in sociale netwerken
Look for responds of Herolds Groendesign in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herolds Groendesign. Laat een reactie achter voor Herolds Groendesign. Herolds Groendesign bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herolds Groendesign. Leave a respond for Herolds Groendesign. Herolds Groendesign on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herolds Groendesign op de google maps. Adres en contacten Herolds Groendesign
Location of Herolds Groendesign on the google maps. Address and contacts of Herolds Groendesign

Andere gerelateerde bedrijven als come Herolds Groendesign Herolds Groendesign: IPPA | E.S. VEZINOISE | PAULUS | VAN DEN BERG - FABRICOM | LEON LANDRAIN

Other related companies as Herolds Groendesign: IPPA | E.S. VEZINOISE | PAULUS | VAN DEN BERG - FABRICOM | LEON LANDRAIN

Herolds Groendesign is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Herolds Groendesign, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09459472656. Het bedrijf Herolds Groendesign bevindt zich op het adres: Rijsselstraat 63; 3583; Beringen (Paal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance; Fences.
De hoofdactiviteit van Herolds Groendesign is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herolds Groendesign is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herolds Groendesign, openstaande posities, locatie van Herolds Groendesign op de kaart.

Herolds Groendesign is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Herolds Groendesign, company assigned to the tax number BE09459472656. The company Herolds Groendesign is located at the address: Rijsselstraat 63; 3583; Beringen (Paal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Gardening & garden maintenance; Fences.
The main activity of Herolds Groendesign is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Herolds Groendesign is not available. You also can look at reviews of Herolds Groendesign, open positions, location of Herolds Groendesign on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herolds Groendesign, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herolds Groendesign, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herolds Groendesign, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herolds Groendesign, employees, financial statistics.