Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA

Contactgegevens Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Theofiel Van Cauwenberghslei 31; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 658 61 67; 03 658 96 78 (+32-03 658 61 67; 03 658 96 78) 03 658 61 67; 03 658 96 78 (+32-03 658 61 67; 03 658 96 78)

Fax (fax): 03 658 96 78; 03 293 62 29 (+32-03 658 96 78; 03 293 62 29) 03 658 96 78; 03 293 62 29 (+32-03 658 96 78; 03 293 62 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA
Products information Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03692199707
Ondernemingsnummer: 4354400634
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Contractors - Road building

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA
Addition kinds of activities for Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA

873499. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
10610201. Manganietwinning | Manganite mining
26730102. Kledingkastjes (kasten accessoires): van aangekochte materialen | Wardrobe bags (closet accessories): from purchased materials
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
28340500. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
36610202. Telegraaf kantoor schakelapparatuur | Telegraph office switching equipment

Werken bij Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA. Laat een reactie achter voor Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA. Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA. Leave a respond for Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA. Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA
Location of Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA: Pas Interieurconcepten | Oben Gebr NV | MAISON JACKIE EXOTIC | Hillewaert Christian | Jos & Cordula (Bij)

Other related companies as Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA: Pas Interieurconcepten | Oben Gebr NV | MAISON JACKIE EXOTIC | Hillewaert Christian | Jos & Cordula (Bij)

Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03692199707. Het bedrijf Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA bevindt zich op het adres: Theofiel Van Cauwenberghslei 31; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 682,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Road building.
De hoofdactiviteit van Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA, openstaande posities, locatie van Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA op de kaart.

Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA, company assigned to the tax number BE03692199707. The company Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA is located at the address: Theofiel Van Cauwenberghslei 31; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 682,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Road building.
The main activity of Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA, open positions, location of Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eliaerts Grond- & Wegeniswerken BVBA, employees, financial statistics.