COPPENS MICHEL

Contactgegevens COPPENS MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPPENS MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPPENS MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elsbroekstraat 13; 2235; Hulshout (Houtvenne), België

Telefoon (phone): 0495 22 82 62; 016 69 59 75 (+32-0495 22 82 62; 016 69 59 75) 0495 22 82 62; 016 69 59 75 (+32-0495 22 82 62; 016 69 59 75)

Fax (fax): 016 69 59 75 (+32-016 69 59 75) 016 69 59 75 (+32-016 69 59 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPPENS MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPPENS MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPPENS MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPPENS MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPPENS MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPPENS MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPPENS MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPPENS MICHEL
Products information COPPENS MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE05272033691
Ondernemingsnummer: 4730133056
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Contractors - Road building

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPPENS MICHEL
(Get full report from official database of BE for COPPENS MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPPENS MICHEL
Addition kinds of activities for COPPENS MICHEL

07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
28990405. Ontstek korrels, borium kaliumnitraat | Igniter grains, boron potassium nitrate
35890105. Popcorn machines, commercieel | Popcorn machines, commercial
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services

Werken bij COPPENS MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPPENS MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPPENS MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPPENS MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET PREPAREEKE

    Type: Studentenjob

    In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

Zoek naar antwoorden van COPPENS MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of COPPENS MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPPENS MICHEL. Laat een reactie achter voor COPPENS MICHEL. COPPENS MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPPENS MICHEL. Leave a respond for COPPENS MICHEL. COPPENS MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPPENS MICHEL op de google maps. Adres en contacten COPPENS MICHEL
Location of COPPENS MICHEL on the google maps. Address and contacts of COPPENS MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come COPPENS MICHEL COPPENS MICHEL: STEDELIJKE KINDERKRIBBE | CLIP PISCICULT. BATTE-FER | DESMARETS/LEON DESMARETS | JONATHAN CAR STYLING | Gerard G

Other related companies as COPPENS MICHEL: STEDELIJKE KINDERKRIBBE | CLIP PISCICULT. BATTE-FER | DESMARETS/LEON DESMARETS | JONATHAN CAR STYLING | Gerard G

COPPENS MICHEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COPPENS MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05272033691. Het bedrijf COPPENS MICHEL bevindt zich op het adres: Elsbroekstraat 13; 2235; Hulshout (Houtvenne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Road building.
De hoofdactiviteit van COPPENS MICHEL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPPENS MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPPENS MICHEL, openstaande posities, locatie van COPPENS MICHEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COPPENS MICHEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COPPENS MICHEL, company assigned to the tax number BE05272033691. The company COPPENS MICHEL is located at the address: Elsbroekstraat 13; 2235; Hulshout (Houtvenne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Road building.
The main activity of COPPENS MICHEL is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COPPENS MICHEL is not available. You also can look at reviews of COPPENS MICHEL, open positions, location of COPPENS MICHEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPPENS MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPPENS MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPPENS MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPPENS MICHEL, employees, financial statistics.