COIFFURE MICHIEL

Contactgegevens COIFFURE MICHIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MICHIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MICHIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKRIJKLEI 133A; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32342252 32342252

Fax (fax): +32 (81) 575-86-94 +32 (81) 575-86-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MICHIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MICHIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MICHIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MICHIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MICHIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MICHIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MICHIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MICHIEL
Products information COIFFURE MICHIEL

BTW identificatienummer (tax): BE08289703369
Ondernemingsnummer: 7522583007
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Parfums, Cosm茅tiques.. Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Parfumeries. Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MICHIEL
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MICHIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MICHIEL
Addition kinds of activities for COIFFURE MICHIEL

20759904. Sojabonenolie, gededeoriseerd | Soybean oil, deodorized
22840100. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
37280305. Duikremmen, vliegtuigen | Dive brakes, aircraft
38210404. Tijdsinterval meetapparatuur, elektrisch (laboratoriumtype) | Time interval measuring equipment, electric (lab type)
38269917. titrimeters | Titrimeters
50650309. Halfgeleider apparaten | Semiconductor devices
54119904. Kruidenierswinkels, ketting | Grocery stores, chain

Werken bij COIFFURE MICHIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MICHIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MICHIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MICHIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleegkundige (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: CLABAU SOFIE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je gaat bij de mensen thuis om hen de nodige zorgen toe te dienen

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Lendelede,Oekene (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MICHIEL in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MICHIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MICHIEL. Laat een reactie achter voor COIFFURE MICHIEL. COIFFURE MICHIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MICHIEL. Leave a respond for COIFFURE MICHIEL. COIFFURE MICHIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MICHIEL op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MICHIEL
Location of COIFFURE MICHIEL on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MICHIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MICHIEL COIFFURE MICHIEL: HOME L'EAU CLAIRE | MOVETERM | HUIS FRANKY TAILOR | SYLVIE VALL?E | BAKKERIJ JACOBS

Other related companies as COIFFURE MICHIEL: HOME L'EAU CLAIRE | MOVETERM | HUIS FRANKY TAILOR | SYLVIE VALL?E | BAKKERIJ JACOBS

COIFFURE MICHIEL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MICHIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289703369. Het bedrijf COIFFURE MICHIEL bevindt zich op het adres: FRANKRIJKLEI 133A; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parfumeries. Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Produits: Parfums, Cosm茅tiques.. Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MICHIEL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MICHIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MICHIEL, openstaande posities, locatie van COIFFURE MICHIEL op de kaart.

COIFFURE MICHIEL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MICHIEL, company assigned to the tax number BE08289703369. The company COIFFURE MICHIEL is located at the address: FRANKRIJKLEI 133A; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parfumeries. Salons de coiffure. List of products are Produits: Parfums, Cosm茅tiques.. Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE MICHIEL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MICHIEL is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MICHIEL, open positions, location of COIFFURE MICHIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MICHIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MICHIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MICHIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MICHIEL, employees, financial statistics.