INSTITUUT MONROE

Contactgegevens INSTITUUT MONROE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT MONROE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT MONROE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 35; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57337853 (+32-57337853) 57337853 (+32-57337853)

Fax (fax): +32 (61) 680-25-48 +32 (61) 680-25-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT MONROE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT MONROE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT MONROE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT MONROE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT MONROE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT MONROE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT MONROE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT MONROE
Products information INSTITUUT MONROE

BTW identificatienummer (tax): BE04975128173
Ondernemingsnummer: 4906738281
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Cosm茅tiques, Parfums.. Services: Bancs Solaires.

Product categorie (product category): Parfumeries. Centres de relaxation and bien-锚tre. Instituts de beaut茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT MONROE
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT MONROE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT MONROE
Addition kinds of activities for INSTITUUT MONROE

599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
20969901. Kaaskrullen en puffen | Cheese curls and puffs
27419900. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
32290500. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
36320000. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
37110101. Ambulances (motorvoertuigen), assemblage van | Ambulances (motor vehicles), assembly of
50230104. Glaswerk | Glassware
59939904. sigarenhandelaar | Tobacconist

Werken bij INSTITUUT MONROE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT MONROE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT MONROE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT MONROE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Verzekeringsadviseur KMO-INDUSTRIE regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een verzekeringsadviseur. Taken: Als Verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor een bestaande KMO-klantenportefeuille. Je werkt offertes en commerciële acties uit. Je onderhandelt met verzekeraars en zorgt voor een goede kwaliteit en rendement. Als Verzekeringsadviseur ga je steeds op zoek naar de verzekering die het meest voldoet aan de specifieke noden van de individuele klant. Na analyse van de risico's werk je een offerte uit en bespreek je die met de klant. Als Verzekeringsadviseur bekleed je een commerciële binnendienstfunctie in combinatie met buitenopdrachten. Je vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden met klanten en verzekeringsmaatschappijen, teneinde hen beter te leren kennen om zo vlot mogelijk met beide partijen te kunnen samenwerken.

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT MONROE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT MONROE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT MONROE. Laat een reactie achter voor INSTITUUT MONROE. INSTITUUT MONROE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT MONROE. Leave a respond for INSTITUUT MONROE. INSTITUUT MONROE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT MONROE op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT MONROE
Location of INSTITUUT MONROE on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT MONROE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT MONROE INSTITUUT MONROE: Rondet H | HUIS BEN JAN TOM | GARAGE VERHOEST | B. DUBO?/BERNARD DUBOE | Schmit Baudouin

Other related companies as INSTITUUT MONROE: Rondet H | HUIS BEN JAN TOM | GARAGE VERHOEST | B. DUBO?/BERNARD DUBOE | Schmit Baudouin

INSTITUUT MONROE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT MONROE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04975128173. Het bedrijf INSTITUUT MONROE bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 35; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 627,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parfumeries. Centres de relaxation and bien-锚tre. Instituts de beaut茅. Lijst met producten zijn Produits: Cosm茅tiques, Parfums.. Services: Bancs Solaires..
De hoofdactiviteit van INSTITUUT MONROE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT MONROE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT MONROE, openstaande posities, locatie van INSTITUUT MONROE op de kaart.

INSTITUUT MONROE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT MONROE, company assigned to the tax number BE04975128173. The company INSTITUUT MONROE is located at the address: IEPERSTRAAT 35; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 627,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parfumeries. Centres de relaxation and bien-锚tre. Instituts de beaut茅. List of products are Produits: Cosm茅tiques, Parfums.. Services: Bancs Solaires..
The main activity of INSTITUUT MONROE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT MONROE is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT MONROE, open positions, location of INSTITUUT MONROE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT MONROE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT MONROE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT MONROE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT MONROE, employees, financial statistics.