MAISON AVON COSMETIQUE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • MAISON AVON COSMETIQUE
Private companiesFurniture and Fixtures • MAISON AVON COSMETIQUE

Contactgegevens MAISON AVON COSMETIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON AVON COSMETIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON AVON COSMETIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?HARMONIE 35; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63220674 (+32-63220674) 63220674 (+32-63220674)

Fax (fax): +32 (83) 772-31-17 +32 (83) 772-31-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON AVON COSMETIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON AVON COSMETIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON AVON COSMETIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON AVON COSMETIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON AVON COSMETIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON AVON COSMETIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON AVON COSMETIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON AVON COSMETIQUE
Products information MAISON AVON COSMETIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE04201690673
Ondernemingsnummer: 7789550781
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Parfums, Cosm茅tiques.

Product categorie (product category): Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON AVON COSMETIQUE
(Get full report from official database of BE for MAISON AVON COSMETIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON AVON COSMETIQUE
Addition kinds of activities for MAISON AVON COSMETIQUE

011902. Voederkorrels | Feeder grains
623100. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
32719900. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
34419908. Toren secties, radio en televisie transmissie | Tower sections, radio and television transmission
34620301. Automotive smeedstukken, ferro: krukas, motor, as, enz. | Automotive forgings, ferrous: crankshaft, engine, axle, etc.
36999907. Inlaatdraden, elektrische lamp | Lead-in wires, electric lamp
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
57190502. Linens | Linens
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile
73839903. Nieuws foto's, verzamelen en distribueren | News pictures, gathering and distributing

Werken bij MAISON AVON COSMETIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON AVON COSMETIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON AVON COSMETIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON AVON COSMETIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van MAISON AVON COSMETIQUE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON AVON COSMETIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON AVON COSMETIQUE. Laat een reactie achter voor MAISON AVON COSMETIQUE. MAISON AVON COSMETIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON AVON COSMETIQUE. Leave a respond for MAISON AVON COSMETIQUE. MAISON AVON COSMETIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON AVON COSMETIQUE op de google maps. Adres en contacten MAISON AVON COSMETIQUE
Location of MAISON AVON COSMETIQUE on the google maps. Address and contacts of MAISON AVON COSMETIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON AVON COSMETIQUE MAISON AVON COSMETIQUE: De Smet M | CEREMONIEHUIS VAN MALCOT | Hasevoets Pur-Isolatie BVBA | EXHIBIT INTERNATIONAL | Duponcheel Robert

Other related companies as MAISON AVON COSMETIQUE: De Smet M | CEREMONIEHUIS VAN MALCOT | Hasevoets Pur-Isolatie BVBA | EXHIBIT INTERNATIONAL | Duponcheel Robert

MAISON AVON COSMETIQUE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON AVON COSMETIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04201690673. Het bedrijf MAISON AVON COSMETIQUE bevindt zich op het adres: RUE DE L?HARMONIE 35; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
De hoofdactiviteit van MAISON AVON COSMETIQUE is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON AVON COSMETIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON AVON COSMETIQUE, openstaande posities, locatie van MAISON AVON COSMETIQUE op de kaart.

MAISON AVON COSMETIQUE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON AVON COSMETIQUE, company assigned to the tax number BE04201690673. The company MAISON AVON COSMETIQUE is located at the address: RUE DE L?HARMONIE 35; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Parfumeries. List of products are Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
The main activity of MAISON AVON COSMETIQUE is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON AVON COSMETIQUE is not available. You also can look at reviews of MAISON AVON COSMETIQUE, open positions, location of MAISON AVON COSMETIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON AVON COSMETIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON AVON COSMETIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON AVON COSMETIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON AVON COSMETIQUE, employees, financial statistics.