HUIS LONGO DOMENICA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • HUIS LONGO DOMENICA
Private companiesTransportation by Air • HUIS LONGO DOMENICA

Contactgegevens HUIS LONGO DOMENICA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS LONGO DOMENICA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS LONGO DOMENICA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDSTRIJDERSLAAN 64; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11522276 (+32-11522276) 11522276 (+32-11522276)

Fax (fax): +32 (53) 960-84-39 +32 (53) 960-84-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS LONGO DOMENICA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS LONGO DOMENICA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS LONGO DOMENICA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS LONGO DOMENICA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS LONGO DOMENICA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS LONGO DOMENICA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS LONGO DOMENICA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS LONGO DOMENICA
Products information HUIS LONGO DOMENICA

BTW identificatienummer (tax): BE02606475830
Ondernemingsnummer: 7547851562
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Cosm茅tiques, Parfums.

Product categorie (product category): Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS LONGO DOMENICA
(Get full report from official database of BE for HUIS LONGO DOMENICA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS LONGO DOMENICA
Addition kinds of activities for HUIS LONGO DOMENICA

3423. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
238900. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
10990200. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
13899905. Gasvelddiensten, nec | Gas field services, nec
32310107. Nieuwigheden, glas: fruit, gebladerte, bloemen, dieren, enz. | Novelties, glass: fruit, foliage, flowers, animals, etc.
39499906. Handschoenen, sport en atletiek: boksen, handbal, enz. | Gloves, sport and athletic: boxing, handball, etc.
51980201. Schellak | Shellac
59999907. Canvas producten | Canvas products

Werken bij HUIS LONGO DOMENICA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS LONGO DOMENICA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS LONGO DOMENICA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS LONGO DOMENICA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

Zoek naar antwoorden van HUIS LONGO DOMENICA in sociale netwerken
Look for responds of HUIS LONGO DOMENICA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS LONGO DOMENICA. Laat een reactie achter voor HUIS LONGO DOMENICA. HUIS LONGO DOMENICA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS LONGO DOMENICA. Leave a respond for HUIS LONGO DOMENICA. HUIS LONGO DOMENICA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS LONGO DOMENICA op de google maps. Adres en contacten HUIS LONGO DOMENICA
Location of HUIS LONGO DOMENICA on the google maps. Address and contacts of HUIS LONGO DOMENICA

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS LONGO DOMENICA HUIS LONGO DOMENICA: Dormaels J-C | Scrupules | OXFAM SOLIDARITE-M. ADLER | Hermans L | BEN MERTENS

Other related companies as HUIS LONGO DOMENICA: Dormaels J-C | Scrupules | OXFAM SOLIDARITE-M. ADLER | Hermans L | BEN MERTENS

HUIS LONGO DOMENICA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS LONGO DOMENICA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02606475830. Het bedrijf HUIS LONGO DOMENICA bevindt zich op het adres: OUDSTRIJDERSLAAN 64; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 547,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Cosm茅tiques, Parfums..
De hoofdactiviteit van HUIS LONGO DOMENICA is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS LONGO DOMENICA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS LONGO DOMENICA, openstaande posities, locatie van HUIS LONGO DOMENICA op de kaart.

HUIS LONGO DOMENICA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS LONGO DOMENICA, company assigned to the tax number BE02606475830. The company HUIS LONGO DOMENICA is located at the address: OUDSTRIJDERSLAAN 64; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 547,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parfumeries. List of products are Produits: Cosm茅tiques, Parfums..
The main activity of HUIS LONGO DOMENICA is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS LONGO DOMENICA is not available. You also can look at reviews of HUIS LONGO DOMENICA, open positions, location of HUIS LONGO DOMENICA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS LONGO DOMENICA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS LONGO DOMENICA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS LONGO DOMENICA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS LONGO DOMENICA, employees, financial statistics.