ARTEMISIA

Contactgegevens ARTEMISIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTEMISIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTEMISIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERLARIJ 41; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34801363 (+32-34801363) 34801363 (+32-34801363)

Fax (fax): +32 (11) 856-57-96 +32 (11) 856-57-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTEMISIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTEMISIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTEMISIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTEMISIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTEMISIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTEMISIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTEMISIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTEMISIA
Products information ARTEMISIA

BTW identificatienummer (tax): BE09803894042
Ondernemingsnummer: 3166778564
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 442,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Cosm茅tiques, Parfums.

Product categorie (product category): Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTEMISIA
(Get full report from official database of BE for ARTEMISIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTEMISIA
Addition kinds of activities for ARTEMISIA

34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
50919909. Scherpmachines, sportartikelen | Sharpeners, sporting goods
79991123. Yoga instructie | Yoga instruction

Werken bij ARTEMISIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTEMISIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTEMISIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTEMISIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

Zoek naar antwoorden van ARTEMISIA in sociale netwerken
Look for responds of ARTEMISIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTEMISIA. Laat een reactie achter voor ARTEMISIA. ARTEMISIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTEMISIA. Leave a respond for ARTEMISIA. ARTEMISIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTEMISIA op de google maps. Adres en contacten ARTEMISIA
Location of ARTEMISIA on the google maps. Address and contacts of ARTEMISIA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTEMISIA ARTEMISIA: De Kelle | IVO MEES | JEAN-MARIE MATAGNE | SERGE SACR? | CMI Energy Services

Other related companies as ARTEMISIA: De Kelle | IVO MEES | JEAN-MARIE MATAGNE | SERGE SACR? | CMI Energy Services

ARTEMISIA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTEMISIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09803894042. Het bedrijf ARTEMISIA bevindt zich op het adres: BERLARIJ 41; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 442,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Cosm茅tiques, Parfums..
De hoofdactiviteit van ARTEMISIA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTEMISIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTEMISIA, openstaande posities, locatie van ARTEMISIA op de kaart.

ARTEMISIA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARTEMISIA, company assigned to the tax number BE09803894042. The company ARTEMISIA is located at the address: BERLARIJ 41; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 442,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parfumeries. List of products are Produits: Cosm茅tiques, Parfums..
The main activity of ARTEMISIA is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTEMISIA is not available. You also can look at reviews of ARTEMISIA, open positions, location of ARTEMISIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTEMISIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTEMISIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTEMISIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTEMISIA, employees, financial statistics.