CLAUDETTE DE MESMAEKER

Contactgegevens CLAUDETTE DE MESMAEKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDETTE DE MESMAEKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDETTE DE MESMAEKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 327; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37712632 (+32-37712632) 37712632 (+32-37712632)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDETTE DE MESMAEKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDETTE DE MESMAEKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDETTE DE MESMAEKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDETTE DE MESMAEKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDETTE DE MESMAEKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDETTE DE MESMAEKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDETTE DE MESMAEKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDETTE DE MESMAEKER
Products information CLAUDETTE DE MESMAEKER

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CLAUDETTE DE MESMAEKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDETTE DE MESMAEKER
(Get full report from official database of BE for CLAUDETTE DE MESMAEKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDETTE DE MESMAEKER
Addition kinds of activities for CLAUDETTE DE MESMAEKER

131100. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
367900. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
16290302. Golfbaanconstructie | Golf course construction
17969904. Installatie van machines | Machinery installation
39310120. Reedboards, orgel | Reedboards, organ
51990602. manden | Baskets
76940101. Coil winding service | Coil winding service

Werken bij CLAUDETTE DE MESMAEKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDETTE DE MESMAEKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDETTE DE MESMAEKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDETTE DE MESMAEKER. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van CLAUDETTE DE MESMAEKER in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDETTE DE MESMAEKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDETTE DE MESMAEKER. Laat een reactie achter voor CLAUDETTE DE MESMAEKER. CLAUDETTE DE MESMAEKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDETTE DE MESMAEKER. Leave a respond for CLAUDETTE DE MESMAEKER. CLAUDETTE DE MESMAEKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDETTE DE MESMAEKER op de google maps. Adres en contacten CLAUDETTE DE MESMAEKER
Location of CLAUDETTE DE MESMAEKER on the google maps. Address and contacts of CLAUDETTE DE MESMAEKER

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDETTE DE MESMAEKER CLAUDETTE DE MESMAEKER: FLAPOLLON ENTREPRISES SA | HUIS ARTLIGHT | WOUTERS | ANDRE-MARIE HENET | Mees Zakenkantoor NV

Other related companies as CLAUDETTE DE MESMAEKER: FLAPOLLON ENTREPRISES SA | HUIS ARTLIGHT | WOUTERS | ANDRE-MARIE HENET | Mees Zakenkantoor NV

CLAUDETTE DE MESMAEKER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDETTE DE MESMAEKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf CLAUDETTE DE MESMAEKER bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 327; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paramedische behandelingen; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in CLAUDETTE DE MESMAEKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDETTE DE MESMAEKER is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDETTE DE MESMAEKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDETTE DE MESMAEKER, openstaande posities, locatie van CLAUDETTE DE MESMAEKER op de kaart.

CLAUDETTE DE MESMAEKER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDETTE DE MESMAEKER, company assigned to the tax number BE05420623779. The company CLAUDETTE DE MESMAEKER is located at the address: VELDSTRAAT 327; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paramedische behandelingen; Schoonheidssalons. Products created in CLAUDETTE DE MESMAEKER were not found.
The main activity of CLAUDETTE DE MESMAEKER is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDETTE DE MESMAEKER is not available. You also can look at reviews of CLAUDETTE DE MESMAEKER, open positions, location of CLAUDETTE DE MESMAEKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDETTE DE MESMAEKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDETTE DE MESMAEKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDETTE DE MESMAEKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDETTE DE MESMAEKER, employees, financial statistics.