SOINS ET SERVICES

Contactgegevens SOINS ET SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOINS ET SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOINS ET SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU HOUSSU 45; 7141; CARNI?RES, België

Telefoon (phone): 64459428 (+32-64459428) 64459428 (+32-64459428)

Fax (fax): +32 (53) 592-11-38 +32 (53) 592-11-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOINS ET SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOINS ET SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOINS ET SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOINS ET SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOINS ET SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOINS ET SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOINS ET SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOINS ET SERVICES
Products information SOINS ET SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE08749755859
Ondernemingsnummer: 1745697021
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SOINS ET SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOINS ET SERVICES
(Get full report from official database of BE for SOINS ET SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOINS ET SERVICES
Addition kinds of activities for SOINS ET SERVICES

229700. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
20870200. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
37159904. Opleggers voor vrachtwagen trekkers | Semitrailers for truck tractors
49530203. Afvalverzameling en verwijdering | Rubbish collection and disposal
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering
97119904. Marine Corps | Marine corps

Werken bij SOINS ET SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOINS ET SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOINS ET SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOINS ET SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van SOINS ET SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of SOINS ET SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOINS ET SERVICES. Laat een reactie achter voor SOINS ET SERVICES. SOINS ET SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOINS ET SERVICES. Leave a respond for SOINS ET SERVICES. SOINS ET SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOINS ET SERVICES op de google maps. Adres en contacten SOINS ET SERVICES
Location of SOINS ET SERVICES on the google maps. Address and contacts of SOINS ET SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come SOINS ET SERVICES SOINS ET SERVICES: Vanninove | JEAN DAMSIN | NECKERMANN | JOANNES VAN LOO | COIFFURE MARIE-LOUISE

Other related companies as SOINS ET SERVICES: Vanninove | JEAN DAMSIN | NECKERMANN | JOANNES VAN LOO | COIFFURE MARIE-LOUISE

SOINS ET SERVICES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOINS ET SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749755859. Het bedrijf SOINS ET SERVICES bevindt zich op het adres: RUE DU HOUSSU 45; 7141; CARNI?RES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in SOINS ET SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOINS ET SERVICES is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOINS ET SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOINS ET SERVICES, openstaande posities, locatie van SOINS ET SERVICES op de kaart.

SOINS ET SERVICES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOINS ET SERVICES, company assigned to the tax number BE08749755859. The company SOINS ET SERVICES is located at the address: RUE DU HOUSSU 45; 7141; CARNI?RES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in SOINS ET SERVICES were not found.
The main activity of SOINS ET SERVICES is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOINS ET SERVICES is not available. You also can look at reviews of SOINS ET SERVICES, open positions, location of SOINS ET SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOINS ET SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOINS ET SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOINS ET SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOINS ET SERVICES, employees, financial statistics.