NADIA POENSGEN

Contactgegevens NADIA POENSGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NADIA POENSGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NADIA POENSGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PRINCE ALBERT 77; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23511492 (+32-23511492) 23511492 (+32-23511492)

Fax (fax): +32 (19) 351-45-45 +32 (19) 351-45-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NADIA POENSGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NADIA POENSGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NADIA POENSGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NADIA POENSGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NADIA POENSGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NADIA POENSGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NADIA POENSGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NADIA POENSGEN
Products information NADIA POENSGEN

BTW identificatienummer (tax): BE03519165039
Ondernemingsnummer: 8112274169
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in NADIA POENSGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NADIA POENSGEN
(Get full report from official database of BE for NADIA POENSGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NADIA POENSGEN
Addition kinds of activities for NADIA POENSGEN

6091. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
243599. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
24310207. Venster schermen, houten frame | Window screens, wood frame
34420103. Raamafstanden | Window spacers
35590205. Looierijmachines | Tannery machines
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated
79990603. Schaatsbaanoperatie | Roller skating rink operation
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij NADIA POENSGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NADIA POENSGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NADIA POENSGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NADIA POENSGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van NADIA POENSGEN in sociale netwerken
Look for responds of NADIA POENSGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NADIA POENSGEN. Laat een reactie achter voor NADIA POENSGEN. NADIA POENSGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NADIA POENSGEN. Leave a respond for NADIA POENSGEN. NADIA POENSGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NADIA POENSGEN op de google maps. Adres en contacten NADIA POENSGEN
Location of NADIA POENSGEN on the google maps. Address and contacts of NADIA POENSGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come NADIA POENSGEN NADIA POENSGEN: YVETTE JAUMAIN | MOONEN VERPAKKING | ELEKTRO DEGA | E. SCHILDERS | RENE GOOSSENS

Other related companies as NADIA POENSGEN: YVETTE JAUMAIN | MOONEN VERPAKKING | ELEKTRO DEGA | E. SCHILDERS | RENE GOOSSENS

NADIA POENSGEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NADIA POENSGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519165039. Het bedrijf NADIA POENSGEN bevindt zich op het adres: AVENUE PRINCE ALBERT 77; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in NADIA POENSGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NADIA POENSGEN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NADIA POENSGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NADIA POENSGEN, openstaande posities, locatie van NADIA POENSGEN op de kaart.

NADIA POENSGEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is NADIA POENSGEN, company assigned to the tax number BE03519165039. The company NADIA POENSGEN is located at the address: AVENUE PRINCE ALBERT 77; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in NADIA POENSGEN were not found.
The main activity of NADIA POENSGEN is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NADIA POENSGEN is not available. You also can look at reviews of NADIA POENSGEN, open positions, location of NADIA POENSGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NADIA POENSGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NADIA POENSGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NADIA POENSGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NADIA POENSGEN, employees, financial statistics.