LOGOPEDIE WILLEMS

Contactgegevens LOGOPEDIE WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOGOPEDIE WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOGOPEDIE WILLEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): THISIUSSTRAAT 41; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33255644 (+32-33255644) 33255644 (+32-33255644)

Fax (fax): +32 (55) 774-27-60 +32 (55) 774-27-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOGOPEDIE WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOGOPEDIE WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOGOPEDIE WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOGOPEDIE WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOGOPEDIE WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOGOPEDIE WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOGOPEDIE WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOGOPEDIE WILLEMS
Products information LOGOPEDIE WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE01328491210
Ondernemingsnummer: 7916717529
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LOGOPEDIE WILLEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOGOPEDIE WILLEMS
(Get full report from official database of BE for LOGOPEDIE WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOGOPEDIE WILLEMS
Addition kinds of activities for LOGOPEDIE WILLEMS

17949901. Opgraving en gradering, bouwconstructie | Excavation and grading, building construction
26740100. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
32920604. Draad, asbest | Thread, asbestos
50750100. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
51819903. Portier | Porter
80710100. Testlaboratoria | Testing laboratories

Werken bij LOGOPEDIE WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOGOPEDIE WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOGOPEDIE WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOGOPEDIE WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • Magazijnier (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Ninove zijn we op zoek naar een magazijnier die in zal staan voor volgende taken: - Ontvangen goederen + stockeren - Controle van de goederen - Opvolgen van de goederenflow tussen de verschillende stockageplaatsen - Inkomende en Uitgaande orders verwerken - Magazijn mee proper houden Voltijds van maandag tot vrijdag, daguren

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van LOGOPEDIE WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of LOGOPEDIE WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOGOPEDIE WILLEMS. Laat een reactie achter voor LOGOPEDIE WILLEMS. LOGOPEDIE WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOGOPEDIE WILLEMS. Leave a respond for LOGOPEDIE WILLEMS. LOGOPEDIE WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOGOPEDIE WILLEMS op de google maps. Adres en contacten LOGOPEDIE WILLEMS
Location of LOGOPEDIE WILLEMS on the google maps. Address and contacts of LOGOPEDIE WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOGOPEDIE WILLEMS LOGOPEDIE WILLEMS: FORTIS | VILENO ANGةLINA | ADMIRAL IT SERVICES | DEDECKER & DE PEUTER | HUET ALPHONSE

Other related companies as LOGOPEDIE WILLEMS: FORTIS | VILENO ANGةLINA | ADMIRAL IT SERVICES | DEDECKER & DE PEUTER | HUET ALPHONSE

LOGOPEDIE WILLEMS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOGOPEDIE WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01328491210. Het bedrijf LOGOPEDIE WILLEMS bevindt zich op het adres: THISIUSSTRAAT 41; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in LOGOPEDIE WILLEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOGOPEDIE WILLEMS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOGOPEDIE WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOGOPEDIE WILLEMS, openstaande posities, locatie van LOGOPEDIE WILLEMS op de kaart.

LOGOPEDIE WILLEMS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOGOPEDIE WILLEMS, company assigned to the tax number BE01328491210. The company LOGOPEDIE WILLEMS is located at the address: THISIUSSTRAAT 41; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in LOGOPEDIE WILLEMS were not found.
The main activity of LOGOPEDIE WILLEMS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOGOPEDIE WILLEMS is not available. You also can look at reviews of LOGOPEDIE WILLEMS, open positions, location of LOGOPEDIE WILLEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOGOPEDIE WILLEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOGOPEDIE WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOGOPEDIE WILLEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOGOPEDIE WILLEMS, employees, financial statistics.