L. LANGHENDRIES

Contactgegevens L. LANGHENDRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. LANGHENDRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. LANGHENDRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CROKAERTLAAN 42; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27722279 (+32-27722279) 27722279 (+32-27722279)

Fax (fax): +32 (53) 898-55-83 +32 (53) 898-55-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. LANGHENDRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. LANGHENDRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. LANGHENDRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. LANGHENDRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. LANGHENDRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. LANGHENDRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. LANGHENDRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. LANGHENDRIES
Products information L. LANGHENDRIES

BTW identificatienummer (tax): BE08583862304
Ondernemingsnummer: 3834197998
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in L. LANGHENDRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. LANGHENDRIES
(Get full report from official database of BE for L. LANGHENDRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. LANGHENDRIES
Addition kinds of activities for L. LANGHENDRIES

01610203. Erwtboerderij, groen (behalve droge erwten) | Pea farm, green (except dry peas)
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
35560109. Pasteuriserende apparatuur, zuivelmachines | Pasteurizing equipment, dairy machinery
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
59991606. Fotolijsten, klaar gemaakt | Picture frames, ready made

Werken bij L. LANGHENDRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. LANGHENDRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. LANGHENDRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. LANGHENDRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

Zoek naar antwoorden van L. LANGHENDRIES in sociale netwerken
Look for responds of L. LANGHENDRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. LANGHENDRIES. Laat een reactie achter voor L. LANGHENDRIES. L. LANGHENDRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. LANGHENDRIES. Leave a respond for L. LANGHENDRIES. L. LANGHENDRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. LANGHENDRIES op de google maps. Adres en contacten L. LANGHENDRIES
Location of L. LANGHENDRIES on the google maps. Address and contacts of L. LANGHENDRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come L. LANGHENDRIES L. LANGHENDRIES: ALICE STEEGMANS | INSTITUUT EOS | G. VRINTS | Christiaens S | ISAAC DU TRE

Other related companies as L. LANGHENDRIES: ALICE STEEGMANS | INSTITUUT EOS | G. VRINTS | Christiaens S | ISAAC DU TRE

L. LANGHENDRIES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. LANGHENDRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08583862304. Het bedrijf L. LANGHENDRIES bevindt zich op het adres: CROKAERTLAAN 42; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in L. LANGHENDRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. LANGHENDRIES is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. LANGHENDRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. LANGHENDRIES, openstaande posities, locatie van L. LANGHENDRIES op de kaart.

L. LANGHENDRIES is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. LANGHENDRIES, company assigned to the tax number BE08583862304. The company L. LANGHENDRIES is located at the address: CROKAERTLAAN 42; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in L. LANGHENDRIES were not found.
The main activity of L. LANGHENDRIES is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L. LANGHENDRIES is not available. You also can look at reviews of L. LANGHENDRIES, open positions, location of L. LANGHENDRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. LANGHENDRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. LANGHENDRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. LANGHENDRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. LANGHENDRIES, employees, financial statistics.