G. VAN DE WALLE

Contactgegevens G. VAN DE WALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. VAN DE WALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. VAN DE WALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TINHOUTSTRAAT 73; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50781758 (+32-50781758) 50781758 (+32-50781758)

Fax (fax): +32 (82) 596-66-83 +32 (82) 596-66-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. VAN DE WALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. VAN DE WALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. VAN DE WALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. VAN DE WALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. VAN DE WALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. VAN DE WALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. VAN DE WALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. VAN DE WALLE
Products information G. VAN DE WALLE

BTW identificatienummer (tax): BE07591522216
Ondernemingsnummer: 9428161621
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in G. VAN DE WALLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. VAN DE WALLE
(Get full report from official database of BE for G. VAN DE WALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. VAN DE WALLE
Addition kinds of activities for G. VAN DE WALLE

07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
22110302. Vaatdoeken | Dishcloths
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
32310102. Gesneden en gegraveerd glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Cut and engraved glassware: made from purchased glass
34960303. Slings, lifting: gemaakt van aangekochte draad | Slings, lifting: made from purchased wire
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.
87349905. Hydrostatische testlaboratorium | Hydrostatic testing laboratory

Werken bij G. VAN DE WALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. VAN DE WALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. VAN DE WALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. VAN DE WALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van G. VAN DE WALLE in sociale netwerken
Look for responds of G. VAN DE WALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. VAN DE WALLE. Laat een reactie achter voor G. VAN DE WALLE. G. VAN DE WALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. VAN DE WALLE. Leave a respond for G. VAN DE WALLE. G. VAN DE WALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. VAN DE WALLE op de google maps. Adres en contacten G. VAN DE WALLE
Location of G. VAN DE WALLE on the google maps. Address and contacts of G. VAN DE WALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come G. VAN DE WALLE G. VAN DE WALLE: TER GROENEN BOOMGAARD | F.C. ST.VAASTOIS | D.V. TRANS | MICHEL DURIEUX | Pierret Int茅rieur

Other related companies as G. VAN DE WALLE: TER GROENEN BOOMGAARD | F.C. ST.VAASTOIS | D.V. TRANS | MICHEL DURIEUX | Pierret Int茅rieur

G. VAN DE WALLE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. VAN DE WALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07591522216. Het bedrijf G. VAN DE WALLE bevindt zich op het adres: TINHOUTSTRAAT 73; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in G. VAN DE WALLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. VAN DE WALLE is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. VAN DE WALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. VAN DE WALLE, openstaande posities, locatie van G. VAN DE WALLE op de kaart.

G. VAN DE WALLE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. VAN DE WALLE, company assigned to the tax number BE07591522216. The company G. VAN DE WALLE is located at the address: TINHOUTSTRAAT 73; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in G. VAN DE WALLE were not found.
The main activity of G. VAN DE WALLE is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of G. VAN DE WALLE is not available. You also can look at reviews of G. VAN DE WALLE, open positions, location of G. VAN DE WALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. VAN DE WALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. VAN DE WALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. VAN DE WALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. VAN DE WALLE, employees, financial statistics.