D. DUGAUQUIER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • D. DUGAUQUIER
Private companiesFood Stores • D. DUGAUQUIER

Contactgegevens D. DUGAUQUIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D. DUGAUQUIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

D. DUGAUQUIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MARBAIS 51; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71879717 (+32-71879717) 71879717 (+32-71879717)

Fax (fax): +32 (51) 524-76-12 +32 (51) 524-76-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D. DUGAUQUIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D. DUGAUQUIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D. DUGAUQUIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D. DUGAUQUIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D. DUGAUQUIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D. DUGAUQUIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D. DUGAUQUIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D. DUGAUQUIER
Products information D. DUGAUQUIER

BTW identificatienummer (tax): BE03960266113
Ondernemingsnummer: 3304107666
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in D. DUGAUQUIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D. DUGAUQUIER
(Get full report from official database of BE for D. DUGAUQUIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor D. DUGAUQUIER
Addition kinds of activities for D. DUGAUQUIER

239206. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
325902. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
34420203. Louver ramen, metaal | Louver windows, metal
34440305. Dakplaten, plaatmetalen | Skylights, sheet metal
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
36210203. Dynamotors | Dynamotors
50120305. Recreatie voertuigen, terrein | Recreation vehicles, all-terrain
76999905. Fotokopieermachine reparatie | Photocopy machine repair

Werken bij D. DUGAUQUIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D. DUGAUQUIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D. DUGAUQUIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D. DUGAUQUIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van D. DUGAUQUIER in sociale netwerken
Look for responds of D. DUGAUQUIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor D. DUGAUQUIER. Laat een reactie achter voor D. DUGAUQUIER. D. DUGAUQUIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D. DUGAUQUIER. Leave a respond for D. DUGAUQUIER. D. DUGAUQUIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D. DUGAUQUIER op de google maps. Adres en contacten D. DUGAUQUIER
Location of D. DUGAUQUIER on the google maps. Address and contacts of D. DUGAUQUIER

Andere gerelateerde bedrijven als come D. DUGAUQUIER D. DUGAUQUIER: Gibello A | De Waele R | PATRICE DUVINAGE | Buro Contact SPRL | PIET BEAUPREZ

Other related companies as D. DUGAUQUIER: Gibello A | De Waele R | PATRICE DUVINAGE | Buro Contact SPRL | PIET BEAUPREZ

D. DUGAUQUIER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D. DUGAUQUIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03960266113. Het bedrijf D. DUGAUQUIER bevindt zich op het adres: RUE DE MARBAIS 51; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 587,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in D. DUGAUQUIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D. DUGAUQUIER is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D. DUGAUQUIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D. DUGAUQUIER, openstaande posities, locatie van D. DUGAUQUIER op de kaart.

D. DUGAUQUIER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is D. DUGAUQUIER, company assigned to the tax number BE03960266113. The company D. DUGAUQUIER is located at the address: RUE DE MARBAIS 51; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 587,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in D. DUGAUQUIER were not found.
The main activity of D. DUGAUQUIER is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of D. DUGAUQUIER is not available. You also can look at reviews of D. DUGAUQUIER, open positions, location of D. DUGAUQUIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D. DUGAUQUIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D. DUGAUQUIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D. DUGAUQUIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D. DUGAUQUIER, employees, financial statistics.