C. BASSETTE

Contactgegevens C. BASSETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C. BASSETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

C. BASSETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VENT VAL 1BE; 7070; LE ROEULX, België

Telefoon (phone): 64678786 (+32-64678786) 64678786 (+32-64678786)

Fax (fax): +32 (68) 466-16-40 +32 (68) 466-16-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C. BASSETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C. BASSETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C. BASSETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C. BASSETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C. BASSETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C. BASSETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C. BASSETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C. BASSETTE
Products information C. BASSETTE

BTW identificatienummer (tax): BE03157440185
Ondernemingsnummer: 8210876464
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in C. BASSETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C. BASSETTE
(Get full report from official database of BE for C. BASSETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor C. BASSETTE
Addition kinds of activities for C. BASSETTE

5099. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
5154. Vee | Livestock
078299. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
07230102. Cotton zaad delinting diensten | Cotton seed delinting services
20260202. Bakkerskaas | Bakers' cheese
22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
37430206. Trolley retrievers | Trolley retrievers

Werken bij C. BASSETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C. BASSETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C. BASSETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C. BASSETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

  • orderpicker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het picken van voedingswaren aan de hand van bestelbonnen.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van C. BASSETTE in sociale netwerken
Look for responds of C. BASSETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor C. BASSETTE. Laat een reactie achter voor C. BASSETTE. C. BASSETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C. BASSETTE. Leave a respond for C. BASSETTE. C. BASSETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C. BASSETTE op de google maps. Adres en contacten C. BASSETTE
Location of C. BASSETTE on the google maps. Address and contacts of C. BASSETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come C. BASSETTE C. BASSETTE: COIFFURE CHRIS | C.D.'ASSUR | Annys C | Minimed Europe SA | Vormelek

Other related companies as C. BASSETTE: COIFFURE CHRIS | C.D.'ASSUR | Annys C | Minimed Europe SA | Vormelek

C. BASSETTE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C. BASSETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03157440185. Het bedrijf C. BASSETTE bevindt zich op het adres: RUE DU VENT VAL 1BE; 7070; LE ROEULX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in C. BASSETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C. BASSETTE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C. BASSETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C. BASSETTE, openstaande posities, locatie van C. BASSETTE op de kaart.

C. BASSETTE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is C. BASSETTE, company assigned to the tax number BE03157440185. The company C. BASSETTE is located at the address: RUE DU VENT VAL 1BE; 7070; LE ROEULX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in C. BASSETTE were not found.
The main activity of C. BASSETTE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of C. BASSETTE is not available. You also can look at reviews of C. BASSETTE, open positions, location of C. BASSETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C. BASSETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C. BASSETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C. BASSETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C. BASSETTE, employees, financial statistics.