A. DE MOERLOZE

Contactgegevens A. DE MOERLOZE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DE MOERLOZE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DE MOERLOZE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 116; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53837667 (+32-53837667) 53837667 (+32-53837667)

Fax (fax): +32 (61) 432-50-59 +32 (61) 432-50-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DE MOERLOZE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DE MOERLOZE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DE MOERLOZE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DE MOERLOZE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DE MOERLOZE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DE MOERLOZE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DE MOERLOZE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DE MOERLOZE
Products information A. DE MOERLOZE

BTW identificatienummer (tax): BE07077911376
Ondernemingsnummer: 9725341796
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in A. DE MOERLOZE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DE MOERLOZE
(Get full report from official database of BE for A. DE MOERLOZE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DE MOERLOZE
Addition kinds of activities for A. DE MOERLOZE

3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
5064. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
35850508. Tanks, soda water | Tanks, soda water
37699905. Neuskegels, geleide raketten | Nose cones, guided missiles
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles

Werken bij A. DE MOERLOZE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DE MOERLOZE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DE MOERLOZE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DE MOERLOZE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Studierelevante bijbaan student Preventie en veiligheid - regio Waregem (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn we op zoek naar een student die een project zal uitwerken rond preventie en veiligheid . Je wordt tewerkgesteld gedurende 1 maand in de zomer en zal nadien doorheen het school 1 dag per week werken.

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

Zoek naar antwoorden van A. DE MOERLOZE in sociale netwerken
Look for responds of A. DE MOERLOZE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DE MOERLOZE. Laat een reactie achter voor A. DE MOERLOZE. A. DE MOERLOZE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DE MOERLOZE. Leave a respond for A. DE MOERLOZE. A. DE MOERLOZE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DE MOERLOZE op de google maps. Adres en contacten A. DE MOERLOZE
Location of A. DE MOERLOZE on the google maps. Address and contacts of A. DE MOERLOZE

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DE MOERLOZE A. DE MOERLOZE: DIRK BEQUOYE | Nijsmans | MANEGE SPEELHOVEN | Impens R | DOKTER MARQUES RAF

Other related companies as A. DE MOERLOZE: DIRK BEQUOYE | Nijsmans | MANEGE SPEELHOVEN | Impens R | DOKTER MARQUES RAF

A. DE MOERLOZE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DE MOERLOZE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07077911376. Het bedrijf A. DE MOERLOZE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 116; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in A. DE MOERLOZE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. DE MOERLOZE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DE MOERLOZE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DE MOERLOZE, openstaande posities, locatie van A. DE MOERLOZE op de kaart.

A. DE MOERLOZE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DE MOERLOZE, company assigned to the tax number BE07077911376. The company A. DE MOERLOZE is located at the address: STATIONSSTRAAT 116; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in A. DE MOERLOZE were not found.
The main activity of A. DE MOERLOZE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DE MOERLOZE is not available. You also can look at reviews of A. DE MOERLOZE, open positions, location of A. DE MOERLOZE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DE MOERLOZE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DE MOERLOZE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DE MOERLOZE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DE MOERLOZE, employees, financial statistics.