PةPINIبRE DES 7 FONTAINES

Contactgegevens PةPINIبRE DES 7 FONTAINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PةPINIبRE DES 7 FONTAINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PةPINIبRE DES 7 FONTAINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE TIRLEMONT 165; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19632900 (+32-19632900) 19632900 (+32-19632900)

Fax (fax): +32 (87) 379-70-64 +32 (87) 379-70-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PةPINIبRE DES 7 FONTAINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PةPINIبRE DES 7 FONTAINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PةPINIبRE DES 7 FONTAINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PةPINIبRE DES 7 FONTAINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PةPINIبRE DES 7 FONTAINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PةPINIبRE DES 7 FONTAINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PةPINIبRE DES 7 FONTAINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PةPINIبRE DES 7 FONTAINES
Products information PةPINIبRE DES 7 FONTAINES

BTW identificatienummer (tax): BE01033508300
Ondernemingsnummer: 6951568603
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in PةPINIبRE DES 7 FONTAINES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Boomkwekerijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PةPINIبRE DES 7 FONTAINES
(Get full report from official database of BE for PةPINIبRE DES 7 FONTAINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PةPINIبRE DES 7 FONTAINES
Addition kinds of activities for PةPINIبRE DES 7 FONTAINES

41110100. Busvervoer | Bus transportation
51590200. Boerderijdieren | Farm animals
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
58129902. cafe | Cafe
72999901. Appartement locatie dienst | Apartment locating service

Werken bij PةPINIبRE DES 7 FONTAINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PةPINIبRE DES 7 FONTAINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PةPINIبRE DES 7 FONTAINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PةPINIبRE DES 7 FONTAINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Studentenjob

    Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van PةPINIبRE DES 7 FONTAINES in sociale netwerken
Look for responds of PةPINIبRE DES 7 FONTAINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PةPINIبRE DES 7 FONTAINES. Laat een reactie achter voor PةPINIبRE DES 7 FONTAINES. PةPINIبRE DES 7 FONTAINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PةPINIبRE DES 7 FONTAINES. Leave a respond for PةPINIبRE DES 7 FONTAINES. PةPINIبRE DES 7 FONTAINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PةPINIبRE DES 7 FONTAINES op de google maps. Adres en contacten PةPINIبRE DES 7 FONTAINES
Location of PةPINIبRE DES 7 FONTAINES on the google maps. Address and contacts of PةPINIبRE DES 7 FONTAINES

Andere gerelateerde bedrijven als come PةPINIبRE DES 7 FONTAINES PةPINIبRE DES 7 FONTAINES: DHAESE | Sportpunt | Reyniers M | ASSOCIATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE | L. VERDOODT

Other related companies as PةPINIبRE DES 7 FONTAINES: DHAESE | Sportpunt | Reyniers M | ASSOCIATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE | L. VERDOODT

PةPINIبRE DES 7 FONTAINES is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PةPINIبRE DES 7 FONTAINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01033508300. Het bedrijf PةPINIبRE DES 7 FONTAINES bevindt zich op het adres: ROUTE DE TIRLEMONT 165; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten; Boomkwekerijen. Producten gemaakt in PةPINIبRE DES 7 FONTAINES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PةPINIبRE DES 7 FONTAINES is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PةPINIبRE DES 7 FONTAINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PةPINIبRE DES 7 FONTAINES, openstaande posities, locatie van PةPINIبRE DES 7 FONTAINES op de kaart.

PةPINIبRE DES 7 FONTAINES is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PةPINIبRE DES 7 FONTAINES, company assigned to the tax number BE01033508300. The company PةPINIبRE DES 7 FONTAINES is located at the address: ROUTE DE TIRLEMONT 165; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten; Boomkwekerijen. Products created in PةPINIبRE DES 7 FONTAINES were not found.
The main activity of PةPINIبRE DES 7 FONTAINES is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PةPINIبRE DES 7 FONTAINES is not available. You also can look at reviews of PةPINIبRE DES 7 FONTAINES, open positions, location of PةPINIبRE DES 7 FONTAINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PةPINIبRE DES 7 FONTAINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PةPINIبRE DES 7 FONTAINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PةPINIبRE DES 7 FONTAINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PةPINIبRE DES 7 FONTAINES, employees, financial statistics.