NAMUR IMPACT PUBLICITE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • NAMUR IMPACT PUBLICITE
Private companiesDepository Institutions • NAMUR IMPACT PUBLICITE

Contactgegevens NAMUR IMPACT PUBLICITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAMUR IMPACT PUBLICITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAMUR IMPACT PUBLICITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MAZY 172; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81308173 (+32-81308173) 81308173 (+32-81308173)

Fax (fax): +32 (11) 552-87-87 +32 (11) 552-87-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAMUR IMPACT PUBLICITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAMUR IMPACT PUBLICITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAMUR IMPACT PUBLICITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAMUR IMPACT PUBLICITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAMUR IMPACT PUBLICITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAMUR IMPACT PUBLICITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAMUR IMPACT PUBLICITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAMUR IMPACT PUBLICITE
Products information NAMUR IMPACT PUBLICITE

BTW identificatienummer (tax): BE02079681396
Ondernemingsnummer: 5388488769
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in NAMUR IMPACT PUBLICITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Papierwaren; Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAMUR IMPACT PUBLICITE
(Get full report from official database of BE for NAMUR IMPACT PUBLICITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAMUR IMPACT PUBLICITE
Addition kinds of activities for NAMUR IMPACT PUBLICITE

24110209. Stompen, hout | Stumps, wood
26790501. Confetti: gemaakt van aangekocht materiaal | Confetti: made from purchased material
28360304. vaccins | Vaccines
32310202. Zilverglas: gemaakt van aangekochte glas | Silvered glass: made from purchased glass
80499908. Naturopath | Naturopath

Werken bij NAMUR IMPACT PUBLICITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAMUR IMPACT PUBLICITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAMUR IMPACT PUBLICITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAMUR IMPACT PUBLICITE. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van NAMUR IMPACT PUBLICITE in sociale netwerken
Look for responds of NAMUR IMPACT PUBLICITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAMUR IMPACT PUBLICITE. Laat een reactie achter voor NAMUR IMPACT PUBLICITE. NAMUR IMPACT PUBLICITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAMUR IMPACT PUBLICITE. Leave a respond for NAMUR IMPACT PUBLICITE. NAMUR IMPACT PUBLICITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAMUR IMPACT PUBLICITE op de google maps. Adres en contacten NAMUR IMPACT PUBLICITE
Location of NAMUR IMPACT PUBLICITE on the google maps. Address and contacts of NAMUR IMPACT PUBLICITE

Andere gerelateerde bedrijven als come NAMUR IMPACT PUBLICITE NAMUR IMPACT PUBLICITE: CASH CONVERTERS | Arc en Ciel (Papeterie) | EDDY BELMANS | E. VEGIS | JEAN-PIERRE HEYMANS

Other related companies as NAMUR IMPACT PUBLICITE: CASH CONVERTERS | Arc en Ciel (Papeterie) | EDDY BELMANS | E. VEGIS | JEAN-PIERRE HEYMANS

NAMUR IMPACT PUBLICITE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAMUR IMPACT PUBLICITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02079681396. Het bedrijf NAMUR IMPACT PUBLICITE bevindt zich op het adres: RUE MAZY 172; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Papierwaren; Reclamebureaus. Producten gemaakt in NAMUR IMPACT PUBLICITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAMUR IMPACT PUBLICITE is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAMUR IMPACT PUBLICITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAMUR IMPACT PUBLICITE, openstaande posities, locatie van NAMUR IMPACT PUBLICITE op de kaart.

NAMUR IMPACT PUBLICITE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAMUR IMPACT PUBLICITE, company assigned to the tax number BE02079681396. The company NAMUR IMPACT PUBLICITE is located at the address: RUE MAZY 172; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Papierwaren; Reclamebureaus. Products created in NAMUR IMPACT PUBLICITE were not found.
The main activity of NAMUR IMPACT PUBLICITE is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NAMUR IMPACT PUBLICITE is not available. You also can look at reviews of NAMUR IMPACT PUBLICITE, open positions, location of NAMUR IMPACT PUBLICITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAMUR IMPACT PUBLICITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAMUR IMPACT PUBLICITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAMUR IMPACT PUBLICITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAMUR IMPACT PUBLICITE, employees, financial statistics.