FLEURO DELICES SPRL

Contactgegevens FLEURO DELICES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURO DELICES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURO DELICES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Marchand 9 4681 Vise - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-79-05-75 32-43-79-05-75

Fax (fax): 32-42-78-78-99 32-42-78-78-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURO DELICES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURO DELICES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURO DELICES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURO DELICES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURO DELICES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURO DELICES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURO DELICES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURO DELICES SPRL
Products information FLEURO DELICES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07328948974
Ondernemingsnummer: 8502014160
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLEURO DELICES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Profiel (profile): Frimesa offers exquisite meals just when you want them. Pre-cooked & frozen foods.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURO DELICES SPRL
(Get full report from official database of BE for FLEURO DELICES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURO DELICES SPRL
Addition kinds of activities for FLEURO DELICES SPRL

8111. Legale diensten | Legal services
23960300. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
37280406. Torens en turret aandrijvingen, vliegtuigen | Turrets and turret drives, aircraft
38239901. Ketelcontroles: industriële, kracht- en mariene type | Boiler controls: industrial, power, and marine type
50630219. Tijdschakelaars | Time switches
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij FLEURO DELICES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURO DELICES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURO DELICES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURO DELICES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

 • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

 • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Studentenjob

  all round medewerker in Frituur

 • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

 • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: BOLCKMANS

  Type: Vaste Job

  Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

  Type: Vaste Job

  De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

 • Contact Center Medewerker (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

 • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

 • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van FLEURO DELICES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLEURO DELICES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURO DELICES SPRL. Laat een reactie achter voor FLEURO DELICES SPRL. FLEURO DELICES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURO DELICES SPRL. Leave a respond for FLEURO DELICES SPRL. FLEURO DELICES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURO DELICES SPRL op de google maps. Adres en contacten FLEURO DELICES SPRL
Location of FLEURO DELICES SPRL on the google maps. Address and contacts of FLEURO DELICES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURO DELICES SPRL FLEURO DELICES SPRL: FLEISHMAN-HILLARD SA | Houwaert SPRL | GISELA DECORTE | HUIS EVA | EUROCHAMBRES

Other related companies as FLEURO DELICES SPRL: FLEISHMAN-HILLARD SA | Houwaert SPRL | GISELA DECORTE | HUIS EVA | EUROCHAMBRES

FLEURO DELICES SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURO DELICES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07328948974. Het bedrijf FLEURO DELICES SPRL bevindt zich op het adres: R. Marchand 9 4681 Vise - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Profile is Frimesa offers exquisite meals just when you want them. Pre-cooked & frozen foods.. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLEURO DELICES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURO DELICES SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURO DELICES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURO DELICES SPRL, openstaande posities, locatie van FLEURO DELICES SPRL op de kaart.

FLEURO DELICES SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEURO DELICES SPRL, company assigned to the tax number BE07328948974. The company FLEURO DELICES SPRL is located at the address: R. Marchand 9 4681 Vise - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Profile is Frimesa offers exquisite meals just when you want them. Pre-cooked & frozen foods.. Industry category is Food & Related products. Products created in FLEURO DELICES SPRL were not found.
The main activity of FLEURO DELICES SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURO DELICES SPRL is not available. You also can look at reviews of FLEURO DELICES SPRL, open positions, location of FLEURO DELICES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURO DELICES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURO DELICES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURO DELICES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURO DELICES SPRL, employees, financial statistics.