3E ENTREPRISES

Contactgegevens 3E ENTREPRISES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3E ENTREPRISES: address, phone, fax, email, website, opening hours

3E ENTREPRISES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN DUYSTSTRAAT 127; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33608030 (+32-33608030) 33608030 (+32-33608030)

Fax (fax): +32 (53) 280-78-75 +32 (53) 280-78-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3E ENTREPRISES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3E ENTREPRISES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3E ENTREPRISES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3E ENTREPRISES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3E ENTREPRISES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3E ENTREPRISES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3E ENTREPRISES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3E ENTREPRISES
Products information 3E ENTREPRISES

BTW identificatienummer (tax): BE09921722412
Ondernemingsnummer: 2622131347
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in 3E ENTREPRISES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Papierwaren and schoolbenodigdheden Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3E ENTREPRISES
(Get full report from official database of BE for 3E ENTREPRISES)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3E ENTREPRISES
Addition kinds of activities for 3E ENTREPRISES

807200. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
17210200. Commercieel schilderij | Commercial painting
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
47259901. Arrangement van reisreizenpakketten, groothandel | Arrangement of travel tour packages, wholesale
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste
51480200. Groenten | Vegetables
65120201. Winkelcentrum, alleen eigendom | Shopping center, property operation only

Werken bij 3E ENTREPRISES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3E ENTREPRISES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3E ENTREPRISES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3E ENTREPRISES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Flexijob / Student bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Studentenjob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB, JOBSTUDENT IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van 3E ENTREPRISES in sociale netwerken
Look for responds of 3E ENTREPRISES in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3E ENTREPRISES. Laat een reactie achter voor 3E ENTREPRISES. 3E ENTREPRISES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3E ENTREPRISES. Leave a respond for 3E ENTREPRISES. 3E ENTREPRISES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3E ENTREPRISES op de google maps. Adres en contacten 3E ENTREPRISES
Location of 3E ENTREPRISES on the google maps. Address and contacts of 3E ENTREPRISES

Andere gerelateerde bedrijven als come 3E ENTREPRISES 3E ENTREPRISES: FORTIS | IBENS NV | GILBERT DUMOULIN | KAASHOEVE | PATRICK KELEMAN

Other related companies as 3E ENTREPRISES: FORTIS | IBENS NV | GILBERT DUMOULIN | KAASHOEVE | PATRICK KELEMAN

3E ENTREPRISES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 3E ENTREPRISES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09921722412. Het bedrijf 3E ENTREPRISES bevindt zich op het adres: VAN DUYSTSTRAAT 127; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Papierwaren and schoolbenodigdheden Gh. Producten gemaakt in 3E ENTREPRISES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3E ENTREPRISES is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3E ENTREPRISES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3E ENTREPRISES, openstaande posities, locatie van 3E ENTREPRISES op de kaart.

3E ENTREPRISES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is 3E ENTREPRISES, company assigned to the tax number BE09921722412. The company 3E ENTREPRISES is located at the address: VAN DUYSTSTRAAT 127; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Papierwaren and schoolbenodigdheden Gh. Products created in 3E ENTREPRISES were not found.
The main activity of 3E ENTREPRISES is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 3E ENTREPRISES is not available. You also can look at reviews of 3E ENTREPRISES, open positions, location of 3E ENTREPRISES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3E ENTREPRISES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3E ENTREPRISES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3E ENTREPRISES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3E ENTREPRISES, employees, financial statistics.