CENTRAFLOR

Contactgegevens CENTRAFLOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRAFLOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRAFLOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHENOIS 206; 6042; LODELINSART, België

Telefoon (phone): 71316745 (+32-71316745) 71316745 (+32-71316745)

Fax (fax): +32 (53) 653-32-71 +32 (53) 653-32-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRAFLOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRAFLOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRAFLOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRAFLOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRAFLOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRAFLOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRAFLOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRAFLOR
Products information CENTRAFLOR

BTW identificatienummer (tax): BE09881072998
Ondernemingsnummer: 1047790527
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in CENTRAFLOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh; Verhuur diversen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRAFLOR
(Get full report from official database of BE for CENTRAFLOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRAFLOR
Addition kinds of activities for CENTRAFLOR

3331. Primaire koper | Primary copper
348901. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
14990700. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
23410102. Pyjama's en bedjackets: vrouwen en kinderen | Pajamas and bedjackets: women's and children's
50459901. Boekhoudmachines die gebruik maken van machine leesbare programma's | Accounting machines using machine readable programs
51490403. Spaghetti | Spaghetti

Werken bij CENTRAFLOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRAFLOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRAFLOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRAFLOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van CENTRAFLOR in sociale netwerken
Look for responds of CENTRAFLOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRAFLOR. Laat een reactie achter voor CENTRAFLOR. CENTRAFLOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRAFLOR. Leave a respond for CENTRAFLOR. CENTRAFLOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRAFLOR op de google maps. Adres en contacten CENTRAFLOR
Location of CENTRAFLOR on the google maps. Address and contacts of CENTRAFLOR

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRAFLOR CENTRAFLOR: INSTITUT BELLISIME | Ponet M | MARIE-HENRIETTE OTTEN | Rouzeeuw Ch SPRL | MARIA VAN HERZEELE

Other related companies as CENTRAFLOR: INSTITUT BELLISIME | Ponet M | MARIE-HENRIETTE OTTEN | Rouzeeuw Ch SPRL | MARIA VAN HERZEELE

CENTRAFLOR is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRAFLOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09881072998. Het bedrijf CENTRAFLOR bevindt zich op het adres: RUE DU CHENOIS 206; 6042; LODELINSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh; Verhuur diversen. Producten gemaakt in CENTRAFLOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRAFLOR is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRAFLOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRAFLOR, openstaande posities, locatie van CENTRAFLOR op de kaart.

CENTRAFLOR is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRAFLOR, company assigned to the tax number BE09881072998. The company CENTRAFLOR is located at the address: RUE DU CHENOIS 206; 6042; LODELINSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh; Verhuur diversen. Products created in CENTRAFLOR were not found.
The main activity of CENTRAFLOR is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRAFLOR is not available. You also can look at reviews of CENTRAFLOR, open positions, location of CENTRAFLOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRAFLOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRAFLOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRAFLOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRAFLOR, employees, financial statistics.