FLGEORGES BUREZ & CO NV

Contactgegevens FLGEORGES BUREZ & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGEORGES BUREZ & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGEORGES BUREZ & CO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broeke 91 9600 Ronse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-55-20-74-38 32-55-20-74-38

Fax (fax): +32 (14) 960-98-74 +32 (14) 960-98-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGEORGES BUREZ & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGEORGES BUREZ & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGEORGES BUREZ & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGEORGES BUREZ & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGEORGES BUREZ & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGEORGES BUREZ & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGEORGES BUREZ & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGEORGES BUREZ & CO NV
Products information FLGEORGES BUREZ & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE02001403808
Ondernemingsnummer: 4302764892
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLGEORGES BUREZ & CO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGEORGES BUREZ & CO NV
(Get full report from official database of BE for FLGEORGES BUREZ & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGEORGES BUREZ & CO NV
Addition kinds of activities for FLGEORGES BUREZ & CO NV

149905. Talc mining | Talc mining
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
20489911. Vee feeds | Livestock feeds
24410100. Dozen, hout | Boxes, wood
33130200. Ferroalliages | Ferroalloys
39619901. Kostuumjuwelen, ex. | Costume jewelry, ex. precious metal and semiprecious stones
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant
89999902. Redactie dienst | Editorial service

Werken bij FLGEORGES BUREZ & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGEORGES BUREZ & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGEORGES BUREZ & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGEORGES BUREZ & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van FLGEORGES BUREZ & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGEORGES BUREZ & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGEORGES BUREZ & CO NV. Laat een reactie achter voor FLGEORGES BUREZ & CO NV. FLGEORGES BUREZ & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGEORGES BUREZ & CO NV. Leave a respond for FLGEORGES BUREZ & CO NV. FLGEORGES BUREZ & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGEORGES BUREZ & CO NV op de google maps. Adres en contacten FLGEORGES BUREZ & CO NV
Location of FLGEORGES BUREZ & CO NV on the google maps. Address and contacts of FLGEORGES BUREZ & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGEORGES BUREZ & CO NV FLGEORGES BUREZ & CO NV: ELECTRO-RIXENSART | Diane | Deltafisc BVBA | WILLE | Picasso

Other related companies as FLGEORGES BUREZ & CO NV: ELECTRO-RIXENSART | Diane | Deltafisc BVBA | WILLE | Picasso

FLGEORGES BUREZ & CO NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGEORGES BUREZ & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02001403808. Het bedrijf FLGEORGES BUREZ & CO NV bevindt zich op het adres: Broeke 91 9600 Ronse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 602,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLGEORGES BUREZ & CO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGEORGES BUREZ & CO NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGEORGES BUREZ & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGEORGES BUREZ & CO NV, openstaande posities, locatie van FLGEORGES BUREZ & CO NV op de kaart.

FLGEORGES BUREZ & CO NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGEORGES BUREZ & CO NV, company assigned to the tax number BE02001403808. The company FLGEORGES BUREZ & CO NV is located at the address: Broeke 91 9600 Ronse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 602,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLGEORGES BUREZ & CO NV were not found.
The main activity of FLGEORGES BUREZ & CO NV is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGEORGES BUREZ & CO NV is not available. You also can look at reviews of FLGEORGES BUREZ & CO NV, open positions, location of FLGEORGES BUREZ & CO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGEORGES BUREZ & CO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGEORGES BUREZ & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGEORGES BUREZ & CO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGEORGES BUREZ & CO NV, employees, financial statistics.