Bravo Paint

Contactgegevens Bravo Paint: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bravo Paint: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bravo Paint

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenijzer 15; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 39 08 25 (+32-050 39 08 25) 050 39 08 25 (+32-050 39 08 25)

Fax (fax): +32 (59) 136-83-79 +32 (59) 136-83-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bravo Paint: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bravo Paint"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bravo Paint"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bravo Paint, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bravo Paint. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bravo Paint, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bravo Paint. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bravo Paint
Products information Bravo Paint

BTW identificatienummer (tax): BE03264282226
Ondernemingsnummer: 2619110107
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Bravo Paint zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paper hangers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bravo Paint
(Get full report from official database of BE for Bravo Paint)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bravo Paint
Addition kinds of activities for Bravo Paint

142201. Kalksteen, grond | Limestones, ground
145599. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
20139905. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Cured meats, from purchased meat
22990407. Wool afvalverwerking | Wool waste processing
76220000. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair

Werken bij Bravo Paint: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bravo Paint: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bravo Paint. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bravo Paint. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van Bravo Paint in sociale netwerken
Look for responds of Bravo Paint in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bravo Paint. Laat een reactie achter voor Bravo Paint. Bravo Paint bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bravo Paint. Leave a respond for Bravo Paint. Bravo Paint on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bravo Paint op de google maps. Adres en contacten Bravo Paint
Location of Bravo Paint on the google maps. Address and contacts of Bravo Paint

Andere gerelateerde bedrijven als come Bravo Paint Bravo Paint: Quatre Cent Goûts (Les) | HOOP | GARAGE GUERRE | TONTON LULU - TKS | LIBRAIRIE DES ARCHIDUCS

Other related companies as Bravo Paint: Quatre Cent Goûts (Les) | HOOP | GARAGE GUERRE | TONTON LULU - TKS | LIBRAIRIE DES ARCHIDUCS

Bravo Paint is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bravo Paint, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03264282226. Het bedrijf Bravo Paint bevindt zich op het adres: Molenijzer 15; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paper hangers. Producten gemaakt in Bravo Paint zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bravo Paint is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bravo Paint is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bravo Paint, openstaande posities, locatie van Bravo Paint op de kaart.

Bravo Paint is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bravo Paint, company assigned to the tax number BE03264282226. The company Bravo Paint is located at the address: Molenijzer 15; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paper hangers. Products created in Bravo Paint were not found.
The main activity of Bravo Paint is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bravo Paint is not available. You also can look at reviews of Bravo Paint, open positions, location of Bravo Paint on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bravo Paint, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bravo Paint, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bravo Paint, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bravo Paint, employees, financial statistics.