ROSE ET ASSOCIES SA

Contactgegevens ROSE ET ASSOCIES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSE ET ASSOCIES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSE ET ASSOCIES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av De La Couronne 242 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 48 22 56 32.26 48 22 56

Fax (fax): 32.26 48 47 82 32.26 48 47 82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSE ET ASSOCIES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSE ET ASSOCIES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSE ET ASSOCIES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSE ET ASSOCIES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSE ET ASSOCIES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSE ET ASSOCIES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSE ET ASSOCIES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSE ET ASSOCIES SA
Products information ROSE ET ASSOCIES SA

BTW identificatienummer (tax): BE08693176269
Ondernemingsnummer: 3203033447
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Wall coverings

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSE ET ASSOCIES SA
(Get full report from official database of BE for ROSE ET ASSOCIES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSE ET ASSOCIES SA
Addition kinds of activities for ROSE ET ASSOCIES SA

913100. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
31110301. Kleur van leer | Coloring of leather
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
50940103. Edelmetaalfabrieken | Precious metal mill shapes
73891310. Repossession service | Repossession service

Werken bij ROSE ET ASSOCIES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSE ET ASSOCIES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSE ET ASSOCIES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSE ET ASSOCIES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van ROSE ET ASSOCIES SA in sociale netwerken
Look for responds of ROSE ET ASSOCIES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSE ET ASSOCIES SA. Laat een reactie achter voor ROSE ET ASSOCIES SA. ROSE ET ASSOCIES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSE ET ASSOCIES SA. Leave a respond for ROSE ET ASSOCIES SA. ROSE ET ASSOCIES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSE ET ASSOCIES SA op de google maps. Adres en contacten ROSE ET ASSOCIES SA
Location of ROSE ET ASSOCIES SA on the google maps. Address and contacts of ROSE ET ASSOCIES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSE ET ASSOCIES SA ROSE ET ASSOCIES SA: M. BULLEN-TIJSKENS | AQUA CLUB | TEXACO | PH. MALICE | RUSTHUIS HEILIGE FAMILIE

Other related companies as ROSE ET ASSOCIES SA: M. BULLEN-TIJSKENS | AQUA CLUB | TEXACO | PH. MALICE | RUSTHUIS HEILIGE FAMILIE

ROSE ET ASSOCIES SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROSE ET ASSOCIES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08693176269. Het bedrijf ROSE ET ASSOCIES SA bevindt zich op het adres: Av De La Couronne 242 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. Lijst met producten zijn Wall coverings.
De hoofdactiviteit van ROSE ET ASSOCIES SA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSE ET ASSOCIES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSE ET ASSOCIES SA, openstaande posities, locatie van ROSE ET ASSOCIES SA op de kaart.

ROSE ET ASSOCIES SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROSE ET ASSOCIES SA, company assigned to the tax number BE08693176269. The company ROSE ET ASSOCIES SA is located at the address: Av De La Couronne 242 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. List of products are Wall coverings.
The main activity of ROSE ET ASSOCIES SA is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSE ET ASSOCIES SA is not available. You also can look at reviews of ROSE ET ASSOCIES SA, open positions, location of ROSE ET ASSOCIES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSE ET ASSOCIES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSE ET ASSOCIES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSE ET ASSOCIES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSE ET ASSOCIES SA, employees, financial statistics.