EPSILON NV

Contactgegevens EPSILON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EPSILON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EPSILON NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wolwertemsesteenweg 248 1850 Grimbergen, België

Telefoon (phone): 32.22 69 23 75 32.22 69 23 75

Fax (fax): 32.22 69 48 19 32.22 69 48 19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EPSILON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EPSILON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EPSILON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EPSILON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EPSILON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EPSILON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EPSILON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EPSILON NV
Products information EPSILON NV

BTW identificatienummer (tax): BE04769958496
Ondernemingsnummer: 7176788330
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Wallpaper

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EPSILON NV
(Get full report from official database of BE for EPSILON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EPSILON NV
Addition kinds of activities for EPSILON NV

25999907. Ziekenhuis meubilair, behalve bedden | Hospital furniture, except beds
38210404. Tijdsinterval meetapparatuur, elektrisch (laboratoriumtype) | Time interval measuring equipment, electric (lab type)
38430117. Tangen, tandheelkunde | Pliers, dental
44829904. Spoorwegen | Railroad ferries
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated

Werken bij EPSILON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EPSILON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EPSILON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EPSILON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

Zoek naar antwoorden van EPSILON NV in sociale netwerken
Look for responds of EPSILON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EPSILON NV. Laat een reactie achter voor EPSILON NV. EPSILON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EPSILON NV. Leave a respond for EPSILON NV. EPSILON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EPSILON NV op de google maps. Adres en contacten EPSILON NV
Location of EPSILON NV on the google maps. Address and contacts of EPSILON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EPSILON NV EPSILON NV: AUDIPARK | CBC | SPINNOY | ANICK VERMEERBERGEN | E. LAROCHE

Other related companies as EPSILON NV: AUDIPARK | CBC | SPINNOY | ANICK VERMEERBERGEN | E. LAROCHE

EPSILON NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EPSILON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04769958496. Het bedrijf EPSILON NV bevindt zich op het adres: Wolwertemsesteenweg 248 1850 Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 185,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. Lijst met producten zijn Wallpaper.
De hoofdactiviteit van EPSILON NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EPSILON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EPSILON NV, openstaande posities, locatie van EPSILON NV op de kaart.

EPSILON NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is EPSILON NV, company assigned to the tax number BE04769958496. The company EPSILON NV is located at the address: Wolwertemsesteenweg 248 1850 Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 185,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods. List of products are Wallpaper.
The main activity of EPSILON NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EPSILON NV is not available. You also can look at reviews of EPSILON NV, open positions, location of EPSILON NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EPSILON NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EPSILON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EPSILON NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EPSILON NV, employees, financial statistics.