HUBERT DE VRIENDT

Contactgegevens HUBERT DE VRIENDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERT DE VRIENDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERT DE VRIENDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLAGMANSTRAAT 25; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93557172 (+32-93557172) 93557172 (+32-93557172)

Fax (fax): +32 (61) 749-20-40 +32 (61) 749-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERT DE VRIENDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERT DE VRIENDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERT DE VRIENDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERT DE VRIENDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERT DE VRIENDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERT DE VRIENDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERT DE VRIENDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERT DE VRIENDT
Products information HUBERT DE VRIENDT

BTW identificatienummer (tax): BE02227172851
Ondernemingsnummer: 1371063232
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 606,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in HUBERT DE VRIENDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERT DE VRIENDT
(Get full report from official database of BE for HUBERT DE VRIENDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERT DE VRIENDT
Addition kinds of activities for HUBERT DE VRIENDT

0116. Soja bonen | Soybeans
208700. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
329700. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
22610304. Teaseling katoenen breedgeweven goederen | Teaseling cotton broadwoven goods
39999901. Atomizers, toiletartikelen | Atomizers, toiletry
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation
50879910. Stressreducerende apparatuur, elektrisch | Stress reducing equipment, electric
59999907. Canvas producten | Canvas products
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental

Werken bij HUBERT DE VRIENDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERT DE VRIENDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERT DE VRIENDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERT DE VRIENDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van HUBERT DE VRIENDT in sociale netwerken
Look for responds of HUBERT DE VRIENDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERT DE VRIENDT. Laat een reactie achter voor HUBERT DE VRIENDT. HUBERT DE VRIENDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERT DE VRIENDT. Leave a respond for HUBERT DE VRIENDT. HUBERT DE VRIENDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERT DE VRIENDT op de google maps. Adres en contacten HUBERT DE VRIENDT
Location of HUBERT DE VRIENDT on the google maps. Address and contacts of HUBERT DE VRIENDT

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERT DE VRIENDT HUBERT DE VRIENDT: BAKKERIJ SELECT | VAN GAEVEREN PALETTEN | VANOVERMEIRE VINCIANE | JEAN-PIERRE VAN DEN EYNDE | HUIS MA?T?

Other related companies as HUBERT DE VRIENDT: BAKKERIJ SELECT | VAN GAEVEREN PALETTEN | VANOVERMEIRE VINCIANE | JEAN-PIERRE VAN DEN EYNDE | HUIS MA?T?

HUBERT DE VRIENDT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERT DE VRIENDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02227172851. Het bedrijf HUBERT DE VRIENDT bevindt zich op het adres: SLAGMANSTRAAT 25; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 606,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh. Producten gemaakt in HUBERT DE VRIENDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUBERT DE VRIENDT is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERT DE VRIENDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERT DE VRIENDT, openstaande posities, locatie van HUBERT DE VRIENDT op de kaart.

HUBERT DE VRIENDT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERT DE VRIENDT, company assigned to the tax number BE02227172851. The company HUBERT DE VRIENDT is located at the address: SLAGMANSTRAAT 25; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 606,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bloemen and planten; Bloemen and planten Gh. Products created in HUBERT DE VRIENDT were not found.
The main activity of HUBERT DE VRIENDT is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERT DE VRIENDT is not available. You also can look at reviews of HUBERT DE VRIENDT, open positions, location of HUBERT DE VRIENDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERT DE VRIENDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERT DE VRIENDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERT DE VRIENDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERT DE VRIENDT, employees, financial statistics.