International Paper

Contactgegevens International Paper: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Paper: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Paper

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de La Hulpe 166; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 774 12 11 (+32-02 774 12 11) 02 774 12 11 (+32-02 774 12 11)

Fax (fax): 02 770 23 37 (+32-02 770 23 37) 02 770 23 37 (+32-02 770 23 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Paper: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Paper"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Paper"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Paper, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Paper. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Paper, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Paper. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Paper
Products information International Paper

BTW identificatienummer (tax): BE09862945556
Ondernemingsnummer: 6670043945
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in International Paper zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paper - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Paper
(Get full report from official database of BE for International Paper)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Paper
Addition kinds of activities for International Paper

145999. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
203303. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
22210203. Shirting stoffen, synthetische vezels en zijden | Shirting fabrics, manmade fiber and silk
34979906. Magnesium en magnesium-base legering folie | Magnesium and magnesium-base alloy foil
59470000. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop

Werken bij International Paper: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Paper: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Paper. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Paper. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van International Paper in sociale netwerken
Look for responds of International Paper in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Paper. Laat een reactie achter voor International Paper. International Paper bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Paper. Leave a respond for International Paper. International Paper on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Paper op de google maps. Adres en contacten International Paper
Location of International Paper on the google maps. Address and contacts of International Paper

Andere gerelateerde bedrijven als come International Paper International Paper: BAKKERIJ RUDY | HUIS ST.JOB | Nitramcar | MATHIAS-GONTY | Big Ben

Other related companies as International Paper: BAKKERIJ RUDY | HUIS ST.JOB | Nitramcar | MATHIAS-GONTY | Big Ben

International Paper is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is International Paper, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09862945556. Het bedrijf International Paper bevindt zich op het adres: Chauss茅e de La Hulpe 166; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 788,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paper - General. Producten gemaakt in International Paper zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van International Paper is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Paper is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Paper, openstaande posities, locatie van International Paper op de kaart.

International Paper is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is International Paper, company assigned to the tax number BE09862945556. The company International Paper is located at the address: Chauss茅e de La Hulpe 166; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 788,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paper - General. Products created in International Paper were not found.
The main activity of International Paper is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of International Paper is not available. You also can look at reviews of International Paper, open positions, location of International Paper on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Paper, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Paper, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Paper, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Paper, employees, financial statistics.