Mopal Palletindustrie NV

Contactgegevens Mopal Palletindustrie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mopal Palletindustrie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mopal Palletindustrie NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Emiel Becquaertlaan 21A Box 15; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 31 78 43; 0495 26 14 29 (+32-014 31 78 43; 0495 26 14 29) 014 31 78 43; 0495 26 14 29 (+32-014 31 78 43; 0495 26 14 29)

Fax (fax): 0495 56 14 29 (+32-0495 56 14 29) 0495 56 14 29 (+32-0495 56 14 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mopal Palletindustrie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mopal Palletindustrie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mopal Palletindustrie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mopal Palletindustrie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mopal Palletindustrie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mopal Palletindustrie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mopal Palletindustrie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mopal Palletindustrie NV
Products information Mopal Palletindustrie NV

BTW identificatienummer (tax): BE07523956298
Ondernemingsnummer: 5838378906
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Mopal Palletindustrie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pallets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mopal Palletindustrie NV
(Get full report from official database of BE for Mopal Palletindustrie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mopal Palletindustrie NV
Addition kinds of activities for Mopal Palletindustrie NV

511199. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
27410301. Directories, nec: uitgeverij en drukwerk | Directories, nec: publishing and printing
28420202. Bijenwas, verwerking van | Beeswax, processing of
35339905. Goed hout apparatuur | Well logging equipment
51930203. Planten, potten | Plants, potted
59430000. Kantoorartikelen | Stationery stores
70320300. Sportkampen | Sporting camps

Werken bij Mopal Palletindustrie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mopal Palletindustrie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mopal Palletindustrie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mopal Palletindustrie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: ETI VANDENVEN

    Type: Studentenjob

    ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van Mopal Palletindustrie NV in sociale netwerken
Look for responds of Mopal Palletindustrie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mopal Palletindustrie NV. Laat een reactie achter voor Mopal Palletindustrie NV. Mopal Palletindustrie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mopal Palletindustrie NV. Leave a respond for Mopal Palletindustrie NV. Mopal Palletindustrie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mopal Palletindustrie NV op de google maps. Adres en contacten Mopal Palletindustrie NV
Location of Mopal Palletindustrie NV on the google maps. Address and contacts of Mopal Palletindustrie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Mopal Palletindustrie NV Mopal Palletindustrie NV: FLHAVEN OOSTENDE | COIFFURE TRENDY | SYLVIANE WATTIEZ | COPPIN LEON | ANNE HUYLENBROECK

Other related companies as Mopal Palletindustrie NV: FLHAVEN OOSTENDE | COIFFURE TRENDY | SYLVIANE WATTIEZ | COPPIN LEON | ANNE HUYLENBROECK

Mopal Palletindustrie NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mopal Palletindustrie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07523956298. Het bedrijf Mopal Palletindustrie NV bevindt zich op het adres: Emiel Becquaertlaan 21A Box 15; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 879,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pallets. Producten gemaakt in Mopal Palletindustrie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mopal Palletindustrie NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mopal Palletindustrie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mopal Palletindustrie NV, openstaande posities, locatie van Mopal Palletindustrie NV op de kaart.

Mopal Palletindustrie NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mopal Palletindustrie NV, company assigned to the tax number BE07523956298. The company Mopal Palletindustrie NV is located at the address: Emiel Becquaertlaan 21A Box 15; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 879,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pallets. Products created in Mopal Palletindustrie NV were not found.
The main activity of Mopal Palletindustrie NV is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mopal Palletindustrie NV is not available. You also can look at reviews of Mopal Palletindustrie NV, open positions, location of Mopal Palletindustrie NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mopal Palletindustrie NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mopal Palletindustrie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mopal Palletindustrie NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mopal Palletindustrie NV, employees, financial statistics.