Weygers D

Contactgegevens Weygers D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weygers D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weygers D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zegeplein 4; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 91 96; 0475 52 91 96 (+32-014 42 91 96; 0475 52 91 96) 014 42 91 96; 0475 52 91 96 (+32-014 42 91 96; 0475 52 91 96)

Fax (fax): 014 42 06 54 (+32-014 42 06 54) 014 42 06 54 (+32-014 42 06 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weygers D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weygers D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weygers D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weygers D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weygers D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weygers D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weygers D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weygers D
Products information Weygers D

BTW identificatienummer (tax): BE01486694335
Ondernemingsnummer: 1395233154
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Weygers D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weygers D
(Get full report from official database of BE for Weygers D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weygers D
Addition kinds of activities for Weygers D

239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
22960200. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
29520202. Siding, isolatie: geïmpregneerd, uit gekochte materialen | Siding, insulating: impregnated, from purchased materials
34449903. Koeltorens, plaatmetaal | Cooling towers, sheet metal
36510203. Videocassette recorders / spelers en accessoires | Video cassette recorders/players and accessories
59630102. Koffie, frisdrank, bier, etc: huis-naar-huis verkoop | Coffee, soda, beer, etc: house-to-house sales
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote

Werken bij Weygers D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weygers D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weygers D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weygers D. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Weygers D in sociale netwerken
Look for responds of Weygers D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weygers D. Laat een reactie achter voor Weygers D. Weygers D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weygers D. Leave a respond for Weygers D. Weygers D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weygers D op de google maps. Adres en contacten Weygers D
Location of Weygers D on the google maps. Address and contacts of Weygers D

Andere gerelateerde bedrijven als come Weygers D Weygers D: FORTIS | Loddewykx J | De Groef L | ROGER VAN HEULE | KATTERIE EXELSIOR

Other related companies as Weygers D: FORTIS | Loddewykx J | De Groef L | ROGER VAN HEULE | KATTERIE EXELSIOR

Weygers D is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weygers D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486694335. Het bedrijf Weygers D bevindt zich op het adres: Zegeplein 4; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Weygers D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weygers D is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weygers D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weygers D, openstaande posities, locatie van Weygers D op de kaart.

Weygers D is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weygers D, company assigned to the tax number BE01486694335. The company Weygers D is located at the address: Zegeplein 4; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Weygers D were not found.
The main activity of Weygers D is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Weygers D is not available. You also can look at reviews of Weygers D, open positions, location of Weygers D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weygers D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weygers D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weygers D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weygers D, employees, financial statistics.