VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN
Private companiesRailroad Transportation • VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN

Contactgegevens VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Biezenhof 1; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 61 32 00 (+32-056 61 32 00) 056 61 32 00 (+32-056 61 32 00)

Fax (fax): 056 61 32 00 (+32-056 61 32 00) 056 61 32 00 (+32-056 61 32 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN
Products information VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE04891357421
Ondernemingsnummer: 5797454833
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN
(Get full report from official database of BE for VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN
Addition kinds of activities for VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN

8361. Woonzorg | Residential care
344403. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
478901. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
555100. Boothandelaars | Boat dealers
37210100. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
50990802. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin operated machines
73890106. Sprekers bureau | Speakers' bureau

Werken bij VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN. Laat een reactie achter voor VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN. VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN. Leave a respond for VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN. VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN op de google maps. Adres en contacten VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN
Location of VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN on the google maps. Address and contacts of VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN: POMP.FUNEBRES ARDENNAISES | FIZIX CENTRUM | HUIS KOVALOFF MEN | Denys Lieven | APOTHEEK VOORUIT

Other related companies as VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN: POMP.FUNEBRES ARDENNAISES | FIZIX CENTRUM | HUIS KOVALOFF MEN | Denys Lieven | APOTHEEK VOORUIT

VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04891357421. Het bedrijf VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN bevindt zich op het adres: Biezenhof 1; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 807,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN, openstaande posities, locatie van VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN op de kaart.

VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN, company assigned to the tax number BE04891357421. The company VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN is located at the address: Biezenhof 1; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 807,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN were not found.
The main activity of VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN is not available. You also can look at reviews of VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN, open positions, location of VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBOSSCHE SCHILDERWERKEN, employees, financial statistics.