Van Hoorenbeeck R

Contactgegevens Van Hoorenbeeck R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoorenbeeck R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoorenbeeck R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkhofstraat 258; 2850; Boom, België

Telefoon (phone): 03 888 07 39 (+32-03 888 07 39) 03 888 07 39 (+32-03 888 07 39)

Fax (fax): +32 (13) 806-26-12 +32 (13) 806-26-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoorenbeeck R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoorenbeeck R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoorenbeeck R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoorenbeeck R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoorenbeeck R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoorenbeeck R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoorenbeeck R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoorenbeeck R
Products information Van Hoorenbeeck R

BTW identificatienummer (tax): BE08323486328
Ondernemingsnummer: 9317474365
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Interior decoration

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoorenbeeck R
(Get full report from official database of BE for Van Hoorenbeeck R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoorenbeeck R
Addition kinds of activities for Van Hoorenbeeck R

511302. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
39319902. Mondstukken voor muziekinstrumenten | Mouthpieces for musical instruments
50840301. kettingzagen | Chainsaws
51590600. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
59991102. Dierenvoeding | Pet food
60999902. Depot makelaars | Deposit brokers

Werken bij Van Hoorenbeeck R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoorenbeeck R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoorenbeeck R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoorenbeeck R. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van Van Hoorenbeeck R in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoorenbeeck R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoorenbeeck R. Laat een reactie achter voor Van Hoorenbeeck R. Van Hoorenbeeck R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoorenbeeck R. Leave a respond for Van Hoorenbeeck R. Van Hoorenbeeck R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoorenbeeck R op de google maps. Adres en contacten Van Hoorenbeeck R
Location of Van Hoorenbeeck R on the google maps. Address and contacts of Van Hoorenbeeck R

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoorenbeeck R Van Hoorenbeeck R: Imextop SA | BANCONTACT-MISTER CASH | GUIDO ANTHONISSEN | RODE KRUIS WILRIJK | FRANCOISE RESLER

Other related companies as Van Hoorenbeeck R: Imextop SA | BANCONTACT-MISTER CASH | GUIDO ANTHONISSEN | RODE KRUIS WILRIJK | FRANCOISE RESLER

Van Hoorenbeeck R is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoorenbeeck R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08323486328. Het bedrijf Van Hoorenbeeck R bevindt zich op het adres: Kerkhofstraat 258; 2850; Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Van Hoorenbeeck R is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoorenbeeck R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoorenbeeck R, openstaande posities, locatie van Van Hoorenbeeck R op de kaart.

Van Hoorenbeeck R is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoorenbeeck R, company assigned to the tax number BE08323486328. The company Van Hoorenbeeck R is located at the address: Kerkhofstraat 258; 2850; Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. List of products are Interior decoration.
The main activity of Van Hoorenbeeck R is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoorenbeeck R is not available. You also can look at reviews of Van Hoorenbeeck R, open positions, location of Van Hoorenbeeck R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoorenbeeck R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoorenbeeck R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoorenbeeck R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoorenbeeck R, employees, financial statistics.