Van Duyse R

Contactgegevens Van Duyse R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Duyse R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Duyse R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kievitstraat 12; 2811; Mechelen (Leest), België

Telefoon (phone): 015 27 80 23 (+32-015 27 80 23) 015 27 80 23 (+32-015 27 80 23)

Fax (fax): 015 27 80 23 (+32-015 27 80 23) 015 27 80 23 (+32-015 27 80 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Duyse R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Duyse R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Duyse R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Duyse R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Duyse R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Duyse R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Duyse R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Duyse R
Products information Van Duyse R

BTW identificatienummer (tax): BE05911437988
Ondernemingsnummer: 6872467041
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Van Duyse R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Duyse R
(Get full report from official database of BE for Van Duyse R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Duyse R
Addition kinds of activities for Van Duyse R

23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
23890102. voetjes | Footlets
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
35450310. Koorden (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collars (machine tool accessories)
51420204. Pluimvee pastei, bevroren | Poultry pies, frozen
75320404. Botsingswinkels, auto's | Collision shops, automotive
79991102. Baseball instructie school | Baseball instruction school

Werken bij Van Duyse R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Duyse R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Duyse R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Duyse R. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

Zoek naar antwoorden van Van Duyse R in sociale netwerken
Look for responds of Van Duyse R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Duyse R. Laat een reactie achter voor Van Duyse R. Van Duyse R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Duyse R. Leave a respond for Van Duyse R. Van Duyse R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Duyse R op de google maps. Adres en contacten Van Duyse R
Location of Van Duyse R on the google maps. Address and contacts of Van Duyse R

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Duyse R Van Duyse R: AEDAV Equipe SOS Enfants-Parents ASBL | ELECTRO VERMEULEN | GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM | HERMES C & P | Robeyns B

Other related companies as Van Duyse R: AEDAV Equipe SOS Enfants-Parents ASBL | ELECTRO VERMEULEN | GEMEENTELIJK JEUGDCENTRUM | HERMES C & P | Robeyns B

Van Duyse R is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Duyse R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05911437988. Het bedrijf Van Duyse R bevindt zich op het adres: Kievitstraat 12; 2811; Mechelen (Leest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Van Duyse R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Duyse R is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Duyse R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Duyse R, openstaande posities, locatie van Van Duyse R op de kaart.

Van Duyse R is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Duyse R, company assigned to the tax number BE05911437988. The company Van Duyse R is located at the address: Kievitstraat 12; 2811; Mechelen (Leest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting contractors. Products created in Van Duyse R were not found.
The main activity of Van Duyse R is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Duyse R is not available. You also can look at reviews of Van Duyse R, open positions, location of Van Duyse R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Duyse R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Duyse R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Duyse R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Duyse R, employees, financial statistics.