TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA
Private companiesRailroad Transportation • TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA

Contactgegevens TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Satenrozen 10; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 232 18 91 (+32-03 232 18 91) 03 232 18 91 (+32-03 232 18 91)

Fax (fax): 03 458 22 21 (+32-03 458 22 21) 03 458 22 21 (+32-03 458 22 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA
Products information TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08038116455
Ondernemingsnummer: 2643554687
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 355,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Fa?ade cleaning & maintenance

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA
(Get full report from official database of BE for TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA
Addition kinds of activities for TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA

072103. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
806299. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
869999. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec
22530205. Sjaals, breien | Shawls, knit
28210216. Polyvinylideenchlorideharsen | Polyvinylidene chloride resins
34460602. Messingwerk, sierwerk: structureel | Brasswork, ornamental: structural
38290220. Windrichtingaanwijzers | Wind direction indicators
48220202. Mailgram diensten | Mailgram services
52110500. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician

Werken bij TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

Zoek naar antwoorden van TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA. Laat een reactie achter voor TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA. TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA. Leave a respond for TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA. TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA op de google maps. Adres en contacten TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA
Location of TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA on the google maps. Address and contacts of TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA: Housen-Boonen | FLORENCE VERVAET | COIFFURE CHRISTINE | KARATE UECHI-RYU MECHELEN | HENRION

Other related companies as TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA: Housen-Boonen | FLORENCE VERVAET | COIFFURE CHRISTINE | KARATE UECHI-RYU MECHELEN | HENRION

TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038116455. Het bedrijf TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA bevindt zich op het adres: Satenrozen 10; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 355,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Fa?ade cleaning & maintenance.
De hoofdactiviteit van TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA, openstaande posities, locatie van TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA, company assigned to the tax number BE08038116455. The company TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA is located at the address: Satenrozen 10; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 355,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. List of products are Fa?ade cleaning & maintenance.
The main activity of TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA is not available. You also can look at reviews of TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA, open positions, location of TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAEYMANS MEESTERSCHILDERS BVBA, employees, financial statistics.