S.P.D.H.C. sprl SPRL

Contactgegevens S.P.D.H.C. sprl SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.P.D.H.C. sprl SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.P.D.H.C. sprl SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Laubespin 54; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 479 23 32 (+32-02 479 23 32) 02 479 23 32 (+32-02 479 23 32)

Fax (fax): 02 479 23 32 (+32-02 479 23 32) 02 479 23 32 (+32-02 479 23 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.P.D.H.C. sprl SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.P.D.H.C. sprl SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.P.D.H.C. sprl SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.P.D.H.C. sprl SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.P.D.H.C. sprl SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.P.D.H.C. sprl SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.P.D.H.C. sprl SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.P.D.H.C. sprl SPRL
Products information S.P.D.H.C. sprl SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03814147949
Ondernemingsnummer: 9077423095
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Contractors - Alterations; Interior decoration

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.P.D.H.C. sprl SPRL
(Get full report from official database of BE for S.P.D.H.C. sprl SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.P.D.H.C. sprl SPRL
Addition kinds of activities for S.P.D.H.C. sprl SPRL

22110611. Bekleding stoffen, katoen | Upholstery fabrics, cotton
26210101. Reinigingspapier | Cleansing paper
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
38250233. Sweep generatoren | Sweep generators
61119902. Export / import bank | Export/import bank

Werken bij S.P.D.H.C. sprl SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.P.D.H.C. sprl SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.P.D.H.C. sprl SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.P.D.H.C. sprl SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van S.P.D.H.C. sprl SPRL in sociale netwerken
Look for responds of S.P.D.H.C. sprl SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.P.D.H.C. sprl SPRL. Laat een reactie achter voor S.P.D.H.C. sprl SPRL. S.P.D.H.C. sprl SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.P.D.H.C. sprl SPRL. Leave a respond for S.P.D.H.C. sprl SPRL. S.P.D.H.C. sprl SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.P.D.H.C. sprl SPRL op de google maps. Adres en contacten S.P.D.H.C. sprl SPRL
Location of S.P.D.H.C. sprl SPRL on the google maps. Address and contacts of S.P.D.H.C. sprl SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come S.P.D.H.C. sprl SPRL S.P.D.H.C. sprl SPRL: CARIMAT BETON SA | BRIA IMPORT-EXPORT | STADE DU TIVOLI | Houyet Jean-Paul | Lemmekes Kafee

Other related companies as S.P.D.H.C. sprl SPRL: CARIMAT BETON SA | BRIA IMPORT-EXPORT | STADE DU TIVOLI | Houyet Jean-Paul | Lemmekes Kafee

S.P.D.H.C. sprl SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.P.D.H.C. sprl SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03814147949. Het bedrijf S.P.D.H.C. sprl SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Laubespin 54; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van S.P.D.H.C. sprl SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.P.D.H.C. sprl SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.P.D.H.C. sprl SPRL, openstaande posities, locatie van S.P.D.H.C. sprl SPRL op de kaart.

S.P.D.H.C. sprl SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.P.D.H.C. sprl SPRL, company assigned to the tax number BE03814147949. The company S.P.D.H.C. sprl SPRL is located at the address: Rue de Laubespin 54; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting contractors. List of products are Contractors - Alterations; Interior decoration.
The main activity of S.P.D.H.C. sprl SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of S.P.D.H.C. sprl SPRL is not available. You also can look at reviews of S.P.D.H.C. sprl SPRL, open positions, location of S.P.D.H.C. sprl SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.P.D.H.C. sprl SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.P.D.H.C. sprl SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.P.D.H.C. sprl SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.P.D.H.C. sprl SPRL, employees, financial statistics.